Taksitli Ürünün İadesi

Daha fazla  
Dün Gaming Gen'den 12 taksitle 35.000 TL civarı bir ürün aldım. Sonraki gün iade ettim. İlk gün ilk ayın taksidini de çekti. Bundan sonraki iade işlemi nasıl devam eder? Herhangi bir zararı olur mu? (VakıfBank Worl kart)

Son düzenleyen: Moderatör:

Her ay ücreti çekip iade eder. Ya da topluca iade edip her ay çeker.

her ay taksit tutarını iade ediyor maalesef toplu iade etmiyor.

Merhaba, bende her ay taksit tutarını iade ediyor diye biliyorum. Gaming Gen ile görüşebilirsiniz.

Satın alım ve iade yaptığım için 35k kart limitinden eksildi. Şimdi de 35klık istediğim asıl sistemi alamıyorum. Banka bu konuda bir şey yapabilir mi?

Satın alım ve iade yaptığım için 35k kart limitinden eksildi. Şimdi de 35klık istediğim asıl sistemi alamıyorum. Banka bu konuda bir şey yapabilir mi?

Bende aynı şekilde iade etmiştim, bir süre sonra iadeyi iptal etmek için Gaming gen ile görüştüm ve tekrardan sistemi hazırlamaya başladılar. Sen yine de iki tarafla da görüş istersen.

Bende Vakıfbank kullanıyorum taksitli aldığın ürün provizyondan geçtiyse maalesef taksit taksit geri iade ediyor.

Bende aynı şekilde iade etmiştim, bir süre sonra iadeyi iptal etmek için Gaming gen ile görüştüm ve tekrardan sistemi hazırlamaya başladılar. Sen yine de iki tarafla da görüş istersen.
Gaming Gen iptal edilen siparişi geri alamayacaklarını söyledi. Ayriyeten iade diye belirtmediğim için de demiş olabilirler. Aynı gün başka bir sistem aldım. Yani önceki sistemi iade etmemin tek zararı kart limitinin azalması oldu. O yüzden yeni aldığım sistemi başka karttan geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…