Dün Gaming Gen'den 12 taksitle 35.000 TL civarı bir ürün aldım. Sonraki gün iade ettim. İlk gün ilk ayın taksidini de çekti. Bundan sonraki iade işlemi nasıl devam eder? Herhangi bir zararı olur mu? (VakıfBank Worl kart)
Dün Gaming Gen'den 12 taksitle 35.000 TL civarı bir ürün aldım. Sonraki gün iade ettim. İlk gün ilk ayın taksidini de çekti. Bundan sonraki iade işlemi nasıl devam eder? Herhangi bir zararı olur mu? (VakıfBank worl kart)
Bende aynı şekilde iade etmiştim, bir süre sonra iadeyi iptal etmek için Gaming gen ile görüştüm ve tekrardan sistemi hazırlamaya başladılar. Sen yine de iki tarafla da görüş istersen.
Bende aynı şekilde iade etmiştim, bir süre sonra iadeyi iptal etmek için Gaming gen ile görüştüm ve tekrardan sistemi hazırlamaya başladılar. Sen yine de iki tarafla da görüş istersen.
Gaming Gen iptal edilen siparişi geri alamayacaklarını söyledi. Ayriyeten iade diye belirtmediğim için de demiş olabilirler. Aynı gün başka bir sistem aldım. Yani önceki sistemi iade etmemin tek zararı kart limitinin azalması oldu. O yüzden yeni aldığım sistemi başka karttan geçtim.