Taktığınız disk bu bilgisayar tarafından okunamadı hatası

NErsevin

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar araç kameramda SD kart takılı sandık Pro Extreme 256 GB'lik. Dün ne güzel MacBook'tan açıyordum kayıtları edit yapmak için alıyordum. Bugün MacBook'uma taktım mecburen bu uyarıyı verdi. Ben de düm mecbur biçimlendirdim. Sonra SD kartıma girebildim ama biçimlendirdiğim için kayıtlarım gitti. SD kartı araç kamerama takıyorum tekrar kayıt alıyorum. Görüntüyü görmek veya edit kesiti almak için laptopuma takıyorum sürekli bu uyarıyı veriyor. Bunu nasıl çözeceğiz yahu?

Ekran Resmi 2025-02-24 22.30.28.png

İlk olarak test amaçlı Windows'a takıp bir kontrol eder misin?

Hocam merhaba, tır şoförü olduğum için böyle bir fırsat bulamadım. Yabancı kaynaklardan aldığım bilgiye göre araç kameranın yazma formatı muhtemelen MacOS'un destekleyemediği bir format. Yani araç kamerası bu formatta yazarım diyor biçimlendir diyor tamam diyorsun. İzlemek edit için macbooka taktığımda da. Dur diyor ben bu formatı tanımadım bunu kullanman için formatlaman lazım deyince tüm şeyler siliniyor. Bende Cloud disk sistemi ile, yaptım. Sanırım MacBook'tan kurtulmak lazım. Veya onun istediği kameraları alıp kullanmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı