A ahmet12321121 Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #1 Başlıkta da yazdığı gibi takviye edici gıda hapını dilimde veya suda eriterek alsam sıkıntı olur mu? Hap büyük de, yutmakta zorlanıyorum.
Başlıkta da yazdığı gibi takviye edici gıda hapını dilimde veya suda eriterek alsam sıkıntı olur mu? Hap büyük de, yutmakta zorlanıyorum.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.174 Makaleler 2 Çözümler 1.472 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #2 Sıvı içermeyen katı formdaki hapları bölerek kullanabilirsin. Eritirsen tadı fazlasıyla acı olur. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2025
anil34w Femtopat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #3 Vitamin tablet almak yerine kapsül almayı tercih edebilirsin kapsül ortadan açılır v3e içindeki tozu firma kalitesine göre kullanabilirsin.
Vitamin tablet almak yerine kapsül almayı tercih edebilirsin kapsül ortadan açılır v3e içindeki tozu firma kalitesine göre kullanabilirsin.
A ahmet12321121 Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #4 Mustafa.Kaan dedi: Sıvı içermeyen katı formdaki hapları bölerek kullanabilirsin. Eritirsen tadı fazlasıyla acı olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. anil34w dedi: Vitamin tablet almak yerine kapsül almayı tercih edebilirsin kapsül ortadan açılır v3e içindeki tozu firma kalitesine göre kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Herhalde kapsülü yok bunun ondan bunu kullanmak zorundayım yine de teşekkürler fikriniz için.
Mustafa.Kaan dedi: Sıvı içermeyen katı formdaki hapları bölerek kullanabilirsin. Eritirsen tadı fazlasıyla acı olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler. anil34w dedi: Vitamin tablet almak yerine kapsül almayı tercih edebilirsin kapsül ortadan açılır v3e içindeki tozu firma kalitesine göre kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Herhalde kapsülü yok bunun ondan bunu kullanmak zorundayım yine de teşekkürler fikriniz için.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.780 Makaleler 15 Çözümler 446 Yer Türkiye Cumhuriyeti 18 Temmuz 2025 #5 Bölünebilir diye belirtilmiş mi veya ortasında ikiye ayırmak için bir çizgisi var mı? Bölerek kullanın, eriterek kullanmayın.
Bölünebilir diye belirtilmiş mi veya ortasında ikiye ayırmak için bir çizgisi var mı? Bölerek kullanın, eriterek kullanmayın.
A ahmet12321121 Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #6 Teru dedi: Bölünebilir diye belirtilmiş mi veya ortasında ikiye ayırmak için bir çizgisi var mı? Bölerek kullanın, eriterek kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ama bu bir ilaç değil sadece vitaminler ve Çinko var. Bilmem sorun olmaz diye düşünüyorum.
Teru dedi: Bölünebilir diye belirtilmiş mi veya ortasında ikiye ayırmak için bir çizgisi var mı? Bölerek kullanın, eriterek kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ama bu bir ilaç değil sadece vitaminler ve Çinko var. Bilmem sorun olmaz diye düşünüyorum.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.780 Makaleler 15 Çözümler 446 Yer Türkiye Cumhuriyeti 20 Temmuz 2025 #7 ahmet12321121 dedi: Hayır hocam ama bu bir ilaç değil sadece vitaminler ve Çinko var. Bilmem sorun olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Olur. Ona göre olan türden alın öyleyse. Eritilemez.
ahmet12321121 dedi: Hayır hocam ama bu bir ilaç değil sadece vitaminler ve Çinko var. Bilmem sorun olmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Olur. Ona göre olan türden alın öyleyse. Eritilemez.
A ahmet12321121 Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #8 Mustafa.Kaan dedi: Sıvı içermeyen katı formdaki hapları bölerek kullanabilirsin. Eritirsen tadı fazlasıyla acı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada eriterek kullansam bir şey olur mu? Acı olması benim için sorun teşkil etmiyor çünkü hapı bilemiyorum çok sert bir hap. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2025
Mustafa.Kaan dedi: Sıvı içermeyen katı formdaki hapları bölerek kullanabilirsin. Eritirsen tadı fazlasıyla acı olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada eriterek kullansam bir şey olur mu? Acı olması benim için sorun teşkil etmiyor çünkü hapı bilemiyorum çok sert bir hap.