V vrmehmetvr Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #1 Neredeyse sitelerdeki tüm yamaları denedim ama hepsinde ana menüde yazılar gözükmüyor. Ben mi hata yapıyorum acaba? Bunun çözümünü bilen var mı?
Neredeyse sitelerdeki tüm yamaları denedim ama hepsinde ana menüde yazılar gözükmüyor. Ben mi hata yapıyorum acaba? Bunun çözümünü bilen var mı?
Aantares Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 384 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #2 vrmehmetvr dedi: Neredeyse sitelerdeki tüm yamaları denedim ama hepsinde ana menüde yazılar gözükmüyor. Ben mi hata yapıyorum acaba? Bunun çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam Batman Telltale seriesde de aynı sıkıntı vardı oyunda sorun olmuyor ama.
vrmehmetvr dedi: Neredeyse sitelerdeki tüm yamaları denedim ama hepsinde ana menüde yazılar gözükmüyor. Ben mi hata yapıyorum acaba? Bunun çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yok hocam Batman Telltale seriesde de aynı sıkıntı vardı oyunda sorun olmuyor ama.
V vrmehmetvr Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #3 Aantares dedi: Yok hocam Batman Telltale seriesde de aynı sıkıntı vardı oyunda sorun olmuyor ama. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Arkham Knight dışında tüm oyunları oynadım direkt bunlarla başlanır mı?
Aantares dedi: Yok hocam Batman Telltale seriesde de aynı sıkıntı vardı oyunda sorun olmuyor ama. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Arkham Knight dışında tüm oyunları oynadım direkt bunlarla başlanır mı?
Aantares Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 384 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #4 vrmehmetvr dedi: Hocam peki Arkham Knight dışında tüm oyunları oynadım direkt bunlarla başlanır mı? Genişletmek için tıkla... Telltale için soruyorsan da Batman için soruyorsan da başlanır. Zaten Batman için soruyorsan ayrı hikayeler bunlar bağımsız.
vrmehmetvr dedi: Hocam peki Arkham Knight dışında tüm oyunları oynadım direkt bunlarla başlanır mı? Genişletmek için tıkla... Telltale için soruyorsan da Batman için soruyorsan da başlanır. Zaten Batman için soruyorsan ayrı hikayeler bunlar bağımsız.