R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.277 Makaleler 1 Çözümler 7 23 Haziran 2025 #1 Bannerlord'u almıştım ancak ödeme reddedildi yazdı ve para hesabımdan çekildi. Taleworlds desteğine yazdım ancak geri dönüş yapılmadı. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2025
Bannerlord'u almıştım ancak ödeme reddedildi yazdı ve para hesabımdan çekildi. Taleworlds desteğine yazdım ancak geri dönüş yapılmadı. Ne yapmam gerek?
heractles Yoctopat Katılım 28 Haziran 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #2 Bende aynı sorundan mağdurum. Şikayette bulundum ama daha cevap yok, sende bir gelişme var mı? Son düzenleme: 29 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
KS KS R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.277 Makaleler 1 Çözümler 7 30 Haziran 2025 #3 heractles dedi: Bende aynı sorundan mağdurum. Şikayette bulundum ama daha cevap yok, sende bir gelişme var mı? Genişletmek için tıkla... Birkaç gün sonra para iade edildi. GamersGate'ten almanızı öneririm aynı fiyatta. Artı 0 Eksi
heractles dedi: Bende aynı sorundan mağdurum. Şikayette bulundum ama daha cevap yok, sende bir gelişme var mı? Genişletmek için tıkla... Birkaç gün sonra para iade edildi. GamersGate'ten almanızı öneririm aynı fiyatta.