Alihan2009 Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:22 #1 Merhaba ben mount&blade Bannerlord almak istiyorum Steam'de 15 dolar Mount&Blade II Bannerlord - TaleWorlds Entertainment bu sitede 550 TL acaba bu site gerçek mi? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:31
Merhaba ben mount&blade Bannerlord almak istiyorum Steam'de 15 dolar Mount&Blade II Bannerlord - TaleWorlds Entertainment bu sitede 550 TL acaba bu site gerçek mi?
Çözüm swaghos Dün 19:41 Evet kendi sitesi, birebir uyuşuyor. Home - TaleWorlds Entertainment Zaten oradan aldığınız zaman Steam CD - Key gönderecekler Mailine.
Evet kendi sitesi, birebir uyuşuyor. Home - TaleWorlds Entertainment Zaten oradan aldığınız zaman Steam CD - Key gönderecekler Mailine.
emre48848 Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:33 #2 Kendi sitesi sanirim. Bence guvenli. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:46 Artı 0 Eksi
swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.549 Çözümler 53 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:41 #3 Evet kendi sitesi, birebir uyuşuyor. Home - TaleWorlds Entertainment Zaten oradan aldığınız zaman Steam CD - Key gönderecekler Mailine. Artı 0 Eksi Çözüm
Evet kendi sitesi, birebir uyuşuyor. Home - TaleWorlds Entertainment Zaten oradan aldığınız zaman Steam CD - Key gönderecekler Mailine.
ioybs Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 614 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:41 #4 Alihan2009 dedi: Merhaba ben mount&blade Bannerlord almak istiyorum Steam'de 15 dolar Mount&Blade II Bannerlord - TaleWorlds Entertainment bu sitede 550 TL acaba bu site gerçek mi? Genişletmek için tıkla... Direkt kendi sitesi daha önce alım yaptım. Artı 0 Eksi
Alihan2009 dedi: Merhaba ben mount&blade Bannerlord almak istiyorum Steam'de 15 dolar Mount&Blade II Bannerlord - TaleWorlds Entertainment bu sitede 550 TL acaba bu site gerçek mi? Genişletmek için tıkla... Direkt kendi sitesi daha önce alım yaptım.
KS KS Alihan2009 Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:44 #5 Teşekkürler cevap veren herkese bir sorum daha var oyun Steam key olarak mı geliyor yoksa ayrı başka bir şey olarak mı? Artı 0 Eksi
Teşekkürler cevap veren herkese bir sorum daha var oyun Steam key olarak mı geliyor yoksa ayrı başka bir şey olarak mı?
emre48848 Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:45 #6 Alihan2009 dedi: Merhaba ben mount&blade Bannerlord almak istiyorum Steam'de 15 dolar Mount&Blade II Bannerlord - TaleWorlds Entertainment bu sitede 550 TL acaba bu site gerçek mi? Genişletmek için tıkla... "550TL Olan oyunu 15 Dolara almak.. yazik ya" yazicaktim az kalsin ama dolara bakinca 100TL Fark oldugunu gordum pek fark yok ama yine siz siteden alin Artı 0 Eksi
Alihan2009 dedi: Merhaba ben mount&blade Bannerlord almak istiyorum Steam'de 15 dolar Mount&Blade II Bannerlord - TaleWorlds Entertainment bu sitede 550 TL acaba bu site gerçek mi? Genişletmek için tıkla... "550TL Olan oyunu 15 Dolara almak.. yazik ya" yazicaktim az kalsin ama dolara bakinca 100TL Fark oldugunu gordum pek fark yok ama yine siz siteden alin
ioybs Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 614 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:45 #7 Alihan2009 dedi: Teşekkürler cevap veren herkese bir sorum daha var oyun Steam key olarak mı geliyor yoksa ayrı başka bir şey olarak mı? Genişletmek için tıkla... Direk indiriyosunuz Steam key falan değil bu site zaten oyunun yapımcılarının. Artı 0 Eksi
Alihan2009 dedi: Teşekkürler cevap veren herkese bir sorum daha var oyun Steam key olarak mı geliyor yoksa ayrı başka bir şey olarak mı? Genişletmek için tıkla... Direk indiriyosunuz Steam key falan değil bu site zaten oyunun yapımcılarının.
swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.549 Çözümler 53 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:45 #8 Alihan2009 dedi: Teşekkürler cevap veren herkese bir sorum daha var oyun Steam key olarak mı geliyor yoksa ayrı başka bir şey olarak mı? Genişletmek için tıkla... Oradan aldığınız zaman Steam CD - Key gönderecekler Mailine. Artı 0 Eksi
Alihan2009 dedi: Teşekkürler cevap veren herkese bir sorum daha var oyun Steam key olarak mı geliyor yoksa ayrı başka bir şey olarak mı? Genişletmek için tıkla... Oradan aldığınız zaman Steam CD - Key gönderecekler Mailine.
emre48848 Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:46 #9 Alihan2009 dedi: Teşekkürler cevap veren herkese bir sorum daha var oyun Steam key olarak mı geliyor yoksa ayrı başka bir şey olarak mı? Genişletmek için tıkla... Bence direk oyunun setupunu verirler dosya halinde hiç siteden oyun almadim tek Steam Xbox ve Epic'den aldim Artı 0 Eksi
Alihan2009 dedi: Teşekkürler cevap veren herkese bir sorum daha var oyun Steam key olarak mı geliyor yoksa ayrı başka bir şey olarak mı? Genişletmek için tıkla... Bence direk oyunun setupunu verirler dosya halinde hiç siteden oyun almadim tek Steam Xbox ve Epic'den aldim
ioybs Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 614 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:46 #10 swaghos dedi: Oradan aldığınız zaman Steam CD - key gönderecekler mailine. Genişletmek için tıkla... Hocam bana öyle olmadı ama ben Warband aldım diye mi? Artı 0 Eksi
swaghos dedi: Oradan aldığınız zaman Steam CD - key gönderecekler mailine. Genişletmek için tıkla... Hocam bana öyle olmadı ama ben Warband aldım diye mi?