Alihan2009 Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:22 #1 Merhaba ben mount&blade Bannerlord almak istiyorum Steam'de 15 dolar Mount&Blade II Bannerlord - TaleWorlds Entertainment bu sitede 550 TL acaba bu site gerçek mi? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:31
Merhaba ben mount&blade Bannerlord almak istiyorum Steam'de 15 dolar Mount&Blade II Bannerlord - TaleWorlds Entertainment bu sitede 550 TL acaba bu site gerçek mi?
Çözüm swaghos Dün 19:41 Evet kendi sitesi, birebir uyuşuyor. Home - TaleWorlds Entertainment Zaten oradan aldığınız zaman Steam CD - Key gönderecekler Mailine.
Evet kendi sitesi, birebir uyuşuyor. Home - TaleWorlds Entertainment Zaten oradan aldığınız zaman Steam CD - Key gönderecekler Mailine.
swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.549 Çözümler 53 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:48 #11 ioybs dedi: Hocam bana öyle olmadı ama ben Warband aldım diye mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, Warband alsanız bile bakın Steam'den teslim alıyorsunuz. Siz hangi platform'dan teslim aldınız? Artı 0 Eksi
ioybs dedi: Hocam bana öyle olmadı ama ben Warband aldım diye mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum, Warband alsanız bile bakın Steam'den teslim alıyorsunuz. Siz hangi platform'dan teslim aldınız?
ioybs Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 614 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:50 #12 swaghos dedi: Eki Görüntüle 2610064 Sanmıyorum, Warband alsanız bile bakın Steam'den teslim alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bana kurulum dosyası verdiler oradan kurdum sonrasında oyun içinden normal bir kodla aktifleştirdim ama Steam'e düşmedi oyun. Artı 0 Eksi
swaghos dedi: Eki Görüntüle 2610064 Sanmıyorum, Warband alsanız bile bakın Steam'den teslim alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam bana kurulum dosyası verdiler oradan kurdum sonrasında oyun içinden normal bir kodla aktifleştirdim ama Steam'e düşmedi oyun.
swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.549 Çözümler 53 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:51 #13 ioybs dedi: Hocam bana kurulum dosyası verdiler oradan kurdum sonrasında oyun içinden normal bir kodla aktifleştirdim ama Steam'e düşmedi oyun. Genişletmek için tıkla... Steam'den teslim ediyorlar artık galiba. ben yaklaşık 4 ay önce almıştım Steam'de aktifleştirdim. Artı 0 Eksi
ioybs dedi: Hocam bana kurulum dosyası verdiler oradan kurdum sonrasında oyun içinden normal bir kodla aktifleştirdim ama Steam'e düşmedi oyun. Genişletmek için tıkla... Steam'den teslim ediyorlar artık galiba. ben yaklaşık 4 ay önce almıştım Steam'de aktifleştirdim.
ioybs Centipat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 614 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:52 #14 swaghos dedi: Steam'den teslim ediyorlar artık galiba. Ben yaklaşık 4 ay önce almıştım Steam'de aktifleştirdim. Genişletmek için tıkla... Ben alalı 3 yıla yakın oldu ama. Yanlış bilgi gibi oldu çok özür dilerim. Artı 0 Eksi
swaghos dedi: Steam'den teslim ediyorlar artık galiba. Ben yaklaşık 4 ay önce almıştım Steam'de aktifleştirdim. Genişletmek için tıkla... Ben alalı 3 yıla yakın oldu ama. Yanlış bilgi gibi oldu çok özür dilerim.
swaghos Hectopat Oyun Gurmesi Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 1.549 Çözümler 53 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:53 #15 ioybs dedi: Ben alalı 3 yıla yakın oldu ama. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal ondan dolayıdır. Artı 0 Eksi
ioybs dedi: Ben alalı 3 yıla yakın oldu ama. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal ondan dolayıdır.