Talisman alınır mı?

Egemensahin

Centipat
Daha fazla  
Merhaba şu anki aracımız değiştireceğim fakat kararsızım. CLA200 AMG 89000km veya Max 100000km talisman tercih edeceğim. Cla adını duyduk ve biliyoruz fakat talisman için işler farklı. Kullananlar öneriyor ve aklıma yattı. Bir de sizlerden duymak lazım tabii

Son düzenleyen: Moderatör:
D segment bir araç sonuçta. Uzun vadede sanmıyorum pişman edeceğini. Bizde de Megane 4 var, Talisman’a yükseltmeyi düşünüyoruz.

Alternatif olarak hiç bakmadıysanız SuperB’ye de baktınız mı hiç? Konfor olarak Talisman’dan bir tık daha iyi. Gene iki araç da D segment.

Merhaba şu anki aracımız değiştireceğim fakat kararsızım. CLA200 AMG 89000km veya Max 100000km talisman tercih edeceğim. Cla adını duyduk ve biliyoruz fakat talisman için işler farklı. Kullananlar öneriyor ve aklıma yattı. Bir de sizlerden duymak lazım tabii
Tercih meselesi al satla uğraşmam bir ömürlük binerim diyorsan talisman. Ama Sürekli değişirim yenilerim der isen AMG

Alınabilir. Şehir içi kullanıcı iseniz Toyota Corolla Hybrid bakmanızı öneririm. Japon arabasının tadı bir farklı oluyor.
Toyota Corolla Hybrid gerçekten fazlasıyla ekonomik bir araba. Ancak gene de Talisman ile karşılaştırıldığı zaman konfor olarak Toyota yanına bile yaklaşamaz. Toyota her şeyi mükkemmel yapıyor ama bir adam gibi yalıtım koymuyor arabasına. Artık Japonya'ya özel olarak tasarlayıp mı tüm dünyaya sürüyor, anlamadım.

Toyota Corolla Hybrid gerçekten fazlasıyla ekonomik bir araba. Ancak gene de Talisman ile karşılaştırıldığı zaman konfor olarak Toyota yanına bile yaklaşamaz. Toyota her şeyi mükkemmel yapıyor ama bir adam gibi yalıtım koymuyor arabasına. Artık Japonya'ya özel olarak tasarlayıp mı tüm dünyaya sürüyor, anlamadım.
Honda'da öyle.

Toyota Corolla hybrid gerçekten fazlasıyla ekonomik bir araba. Ancak gene de talisman ile karşılaştırıldığı zaman konfor olarak Toyota yanına bile yaklaşamaz. Toyota her şeyi mükemmel yapıyor ama bir adam gibi yalıtım koymuyor arabasına. Artık Japonya'ya özel olarak tasarlayıp mı tüm dünyaya sürüyor, anlamadım.

Ben şehir içi için söylemiştim. Dediğiniz gibi konfor konusunda talisman, AMG yanına bile yaklaşamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı