Tam boy klavyeye alışan birisi %60 klavye kullanabilir mi?

Daha fazla  
Meslek
Motorcu
Neredeyse 7 8 yıldır %100 klavye kullanıyorum, yani tuşlar geniş, numpad var, fakat az önce %60 klavye sipariş verdim ve içime kurt düştü hevesimin kursağımda kalmasını istemiyorum. Alışılması zor ise iptal edeceğim, sizce çok zor alışır mıyım? Daha önce hiç %60 klavye kullanmadım hep tam boy oldu klavyelerim, bu arada konuyu yanlış açtıysam kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet alışıyorsunuz.

Eğer çok fazla rekabetçi oyunlar (Valorant, CS:GO) gibi oyunları Tryhard oynayan birisi değil iseniz sorun çıkarmaz merak etmeyin

Alışırsında bende aynısını yaşadım NumLock konusunda bir sıkıntı yok FN tuşlarını çok aradım klavyede.

Eğer çok fazla rekabetçi oyunlar (Valorant, CS:GO) gibi oyunları tryhard oynayan birisi değil iseniz sorun çıkarmaz merak etmeyin.

Hocam CS2 oynuyorum sadece rekabetçi oyun olarak babamda numpadi çok kullanıyor tam boy klavyeye alışığız ailecek.

Klavyeyi Trendyol üzerinden aldım 3 4 gün kullansam zarar vermeden kutulu şekilde iade alırlar mı?

Hocam CS2 oynuyorum sadece rekabetçi oyun olarak babamda numpadi çok kullanıyor tam boy klavyeye alışığız ailecek.
Eğer amacınız sadece eğlenmek ise sorun çıkarmaz ama çok üst düzey bir e-sporcu gibi oynamak istiyorsanız biraz zor

1 hafta içinde %100 klavye kullanmayı unutucaksın.

Çalışırken %100 kullanmaya alıştıysan ve programların numpad v.b ihtiyacındaysa evet problem oluyor. Yok çalışırken o tuşlarla işin yoksa, bir şey olmaz.

Alıştım ben de, %100 klavyeden %60'a geçtim masası küçük olanlar için aşırı ferah geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…