Tam çözüm olmadan oyun videoları izlenir mi?

706111

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Elden Ring oynanış videosu çekmeyi planlıyorum. Tam çözüm değil de böyle genel bilgiler verilip bitirme odaklı. 10 - 15 bölüm sürecek şekilde. Bu şekikde bir seri yapsam, izlenme alır mı kanalım?

DS 1, DS 2'yi de yapmayı planlıyorum.

Valla bana lazım souls oyunlarından hiç anlamıyorum, yaparsan ben izleyebilirim.

Yaptığınız videonun kalitesine bağlı, kaliteden kastım editinden falan bahsetmiyorum, konuşma tarzınız açıklayıcı oluşunuz dikkat çeken yerlere değinmeniz gibi. Elden Ring ve benzeri oyunlar zor olduğundan çok fazla video izlemeye başvuran kişiler var o yüzden belli bir izlenme sayısına ulaşırsınız diye düşünüyorum ama dediğim gibi içerik önemli baştan savma birşey yapacaksanız hiç uğraşmayın. Kimisi böyle videolar yaparken hızlı konuşuyor detay vermeden oldu bittiye getiriyor herkesi oyunu saatlerce oynamış ya da oynuyormuş gibi düşünerek hareket ediyorlar. Bunlar kötü yorum alıyor mesela.

Valla bana lazım souls oyunlarından hiç anlamıyorum, yaparsan ben izleyebilirim.
Abone olursan mutlu olurum . Böyle build videoları da yayınlayacağım arada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…