Yusuf_Bey12 Centipat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #1 Ekranda işaretlediğim gibi tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmak ve işaretlenen DPI ayarlarını değiştirmek FPS arttırır mı? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 12,8 KB · Görüntüleme: 59 ets kayıt.PNG 17,3 KB · Görüntüleme: 52
Ekranda işaretlediğim gibi tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmak ve işaretlenen DPI ayarlarını değiştirmek FPS arttırır mı?
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 9 Aralık 2023 #2 Sanmam. Bu tür işlemlerin fps artırdığına inanmıyorum. İyi bir ekran kartın varsa güzel performans alırsın zaten.
Sanmam. Bu tür işlemlerin fps artırdığına inanmıyorum. İyi bir ekran kartın varsa güzel performans alırsın zaten.
Yusuf_Bey12 Centipat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #3 xResk dedi: Sanmam. Bu tür işlemlerin FPS artırdığına inanmıyorum. İyi bir ekran kartın varsa güzel performans alırsın zaten. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyordu, oyun içi ayarlar ve ekran kartı ayarları dışında FPS etkileyen bir şey çok yok.
xResk dedi: Sanmam. Bu tür işlemlerin FPS artırdığına inanmıyorum. İyi bir ekran kartın varsa güzel performans alırsın zaten. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyordu, oyun içi ayarlar ve ekran kartı ayarları dışında FPS etkileyen bir şey çok yok.