Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmak salieslik CPU stuttering problemini çözer mi?

Daha fazla  
RAM
team vulcan tuf 16gb (2x8gb) 3600mhz ram
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria 512GB M2 SSD
Ekran kartı
Sapphire Pulse Radeon RX 6700
Anakart
Gigabyte B450M K
İşlemci
Ryzen 5 5600
Oyunlarda saliselik de olsa bir takılma oluyor, özellikle GTA 5 oyununda. Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakarak sorunu çözen çok fazla kişi var. Her oyunda yaşıyorum neredeyse bu sorunu, bu çözüm sorunumu çözer mi kesin olarak? Windows 10 kullanıyorum.

Oyunlarda saliselik de olsa bir takılma oluyor, özellikle GTA 5 oyununda. Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakarak sorunu çözen çok fazla kişi var. Her oyunda yaşıyorum neredeyse bu sorunu, bu çözüm sorunumu çözer mi kesin olarak? Windows 10 kullanıyorum.

Hocam denemekte fayda var, zaten zor bir işlem değil bir deneyip görebilirsiniz.

Hocam denemekte fayda var, zaten zor bir işlem değil bir deneyip görebilirsiniz.
Yani sistem aslında yeni, böyle şeylerin olmaması gerekiyor ama garip. Arkadaşım da RX 6600 Ryzen 5 5600 sistem aldı onda hiç böyle sorunlar yok. Ben parçaları tek tek aldım, kendim montajladım. Acaba montajda falan mı hata yaptım diye düşünüyorum bazen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı