Çözüldü Tam ekran iyileştirmelerinini devre dışı bırakmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TOZGPOOL

Centipat
Bilgisayarıma format attıktan sonra Windows 10 kurdum. Oyunları yükleyip açtığımda oyun tam ekranda ise 3 saniye sonra oyun 3 veya 4 FPS'ye düşüyor. İnternetten biraz araştırdım ve tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmam gerektiğini gördüm fakat, nereden ve nasıl ulaşacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Bulmanın en kolay yolu oyun açıkken görev yöneticisini açıp ayrıntılar bölümünden oyunu bulup sağ tıklayıp dosya konumuna gitmek.

1621431713158.png
Bilgisayarıma format attıktan sonra Windows 10 kurdum. Oyunları yükleyip açtığımda oyun tam ekranda ise 3 saniye sonra oyun 3 veya 4 FPS'ye düşüyor. İnternetten biraz araştırdım ve tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmam gerektiğini gördüm fakat, nereden ve nasıl ulaşacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Uygulamayı açmadan sağ tıkla özelliklere gir. 2. sekmede uyumluluğun olduğu yerde aşağıda tam ekran iyileştmelerini devre dışı bırak seçeneğini işaretle, bu kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulmanın en kolay yolu oyun açıkken görev yöneticisini açıp ayrıntılar bölümünden oyunu bulup sağ tıklayıp dosya konumuna gitmek.

Eki Görüntüle 1030901

Dostum sen 1 tanesin sorun çözüldü inanır mısın 3 haftadır oyunların çoğunu pencereli mod da oynuyorum :) tekrar sağ ol.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı