Eskiden böyle bir şey yoktu. FPS'm vs. gayet normaldi fakat yaklaşık 1 hafta önce PC'yi açtığımda tam ekran modunda herhangi bir oyunda FPS 3'e düşüyor. Pencere modunda vs. normal. Bilgisayardan pek anlayan biri değilim ekran kartım NVIDIA 1660 Super. İşlemcim AMD Ryzen 5 3400G. Bu sorunu nasıl çözebiliriz driver güncellemeyi denedim olmadı. Hatırladığım kadarıyla 2-3 hafta öncesine kadar aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcısı 2 tane gözüküyordu şu an sadece 1 tane gözüküyor o da NVIDIA'nın.
Merhaba arkadaşlar, Windows 10 da oyunlarda tam ekranda sürekli bir FPS düşmesi oluyor. Kenarlıksız yapınca geçiyor ama bu seferde FPS düşüyor. Bir çözümü var mı?
Merhaba arkadaşlar, Windows 10 da oyunlarda tam ekranda sürekli bir FPS düşmesi oluyor. Kenarlıksız yapınca geçiyor ama bu seferde FPS düşüyor. Bir çözümü var mı?
Denedim fakat çözüm sağlamadı. Görüntü bağdaştırıcısında işlemcininki gözükmüyor sıkıntı yaratır mı bilmiyorum. Bu yazıyı yazdıktan sonra tam ekran yapmadan da 3 fps alıyorum, aynı sorunu laptopumda yaşamıştım formatla düzelmişti fakat bu sefer format da atamıyorum.