Tam ekran uygulamalarda beyaz ekran sorunu

DeathDealer

Kilopat
Daha fazla  
Çok saçma bir şekilde ilk defa karşılaştığım bir durum. Monitörüm film izlediğim sırada filmin boyutunu tam ekran yapınca beyaz ekran geliyor. Oyunlarda tam ekran olunca beyaz ekran oluyor. Bembeyaz bir ekran ama işlem devam ediyor. Yani monitörü kapatıp açınca düzeliyor ama eğer tam ekrandaysa yine aynı hatayı veriyor. Gerçekten çok saçma oyunları küçük boyutta rahat oynuyorum filmleri tam ekran yapmadığım sürece rahatlıkla izliyorum ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Hata monitördeyse nasıl olur da tam ekran olunca hata verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver'larınız güncel mi? Kurulu mu? Kurulu değilse kurun, kuruluysa kaldırıp tekrar kurun.
Sorun ekran kartınızdan kaynaklanıyor olabilir mi?
Ne zamandan beri bu sorunla karşılaşıyorsunuz?
Tam ekran olarak Pencereli Tam Ekran bi' kaç forumda okumuştum; sıkıntı çıkartabiliyor.

Driver'larınız güncel mi? Kurulu mu? Kurulu değilse kurun, kuruluysa kaldırıp tekrar kurun.
Sorun ekran kartınızdan kaynaklanıyor olabilir mi?
Ne zamandan beri bu sorunla karşılaşıyorsunuz?
Tam ekran olarak Pencereli Tam Ekran bi' kaç forumda okumuştum; sıkıntı çıkartabiliyor.
şöyleki bu hatayı 1 aydır alıyorum anakartımı ve işlemcimi yakın bir zamanda değiştirdim ekran kartında sorun varmıdır acaba diye onboard da denedim aynı sorunu verdi driverler güncel 2 hafta bir bakarım eksik varmı diye ve pencereli kısmını anlamadım 17 inclik bir monitörüm var bu monitörü yaklaşık 5-6 senedir kullanıyorum ve ilk defa beyaz ekranla karşılaştım hp vs 17e ön yüzünde yazan modeli

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı