E eko1.3 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 106 Çözümler 1 26 Kasım 2019 #1 Selamlar, Çift ekran kullanıyorum. Büyük ekranımda Youtube videolarını tam ekran yapınca monitörün üst kısmında dalgalanma mevcut. Video tam ekranken diğer ekrana geçince dalgalanma garip bir şekilde kesiliyor. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Selamlar, Çift ekran kullanıyorum. Büyük ekranımda Youtube videolarını tam ekran yapınca monitörün üst kısmında dalgalanma mevcut. Video tam ekranken diğer ekrana geçince dalgalanma garip bir şekilde kesiliyor. Başına böyle bir şey gelen var mı?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2019 #2 Video ile anlatır mısın?
E eko1.3 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 106 Çözümler 1 26 Kasım 2019 #3 MayCrasH dedi: Video ile anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Alevin üst kısmında dalgalanma mevcut. En net bu şekilde belli oluyor. Monitörü yeni aldım, ilk gelen de ölü pixel olduğu için değişim talep ettim. Yeni gelen monitörde de dalgalanma mevcut. İşin garip kısmı dediğim gibi yan ekrana geçince dalgalanma kesiliyor.. Şimdi bir video daha çekip dalgalanmanın kesildiğini gösteriyim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MayCrasH dedi: Video ile anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Alevin üst kısmında dalgalanma mevcut. En net bu şekilde belli oluyor. Monitörü yeni aldım, ilk gelen de ölü pixel olduğu için değişim talep ettim. Yeni gelen monitörde de dalgalanma mevcut. İşin garip kısmı dediğim gibi yan ekrana geçince dalgalanma kesiliyor.. Şimdi bir video daha çekip dalgalanmanın kesildiğini gösteriyim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2019 #4 Monitör nedir? Ayrıca monitör de Overclock var mı?
E eko1.3 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 106 Çözümler 1 26 Kasım 2019 #5 MayCrasH dedi: Monitör nedir? Ayrıca monitör de Overclock var mı? Genişletmek için tıkla... Viewsonic 32 vx3276 2k Bu videoda daha net belli. Direkt olarak gösterdim. İlk mesaja da ekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MayCrasH dedi: Monitör nedir? Ayrıca monitör de Overclock var mı? Genişletmek için tıkla... Viewsonic 32 vx3276 2k Bu videoda daha net belli. Direkt olarak gösterdim. İlk mesaja da ekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2019 #6 Tarayıcınız Donanım Hızlandırma özelliği kapalı mı?
E eko1.3 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 106 Çözümler 1 26 Kasım 2019 #7 MayCrasH dedi: Tarayıcınız Donanım Hızlandırma özelliği kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Açık hocam. Laptop ile video izlerken böyle bir sorun olmuyor. Kablodan kaynaklı olabilir mi diyeceğim ama mantıklı gelmiyor.
MayCrasH dedi: Tarayıcınız Donanım Hızlandırma özelliği kapalı mı? Genişletmek için tıkla... Açık hocam. Laptop ile video izlerken böyle bir sorun olmuyor. Kablodan kaynaklı olabilir mi diyeceğim ama mantıklı gelmiyor.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2019 #8 Hz kontrol eder misin 75Hz var mı?
E eko1.3 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 106 Çözümler 1 26 Kasım 2019 #9 MayCrasH dedi: Hz kontrol eder misin 75Hz var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef 59/60 olarak görünmekte.
MayCrasH dedi: Hz kontrol eder misin 75Hz var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef 59/60 olarak görünmekte.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2019 #10 Monitörünüz şuanda 59Hz çalışıyor 60Hz çekin ve öyle deneyin.