Mrt21 Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 55 Çözümler 1 5 Mart 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, Windows 10 da oyunlarda tam ekranda sürekli bir FPS düşmesi oluyor. Kenarlıksız yapınca geçiyor ama bu seferde FPS düşüyor. Bir çözümü var mı?
Merhaba arkadaşlar, Windows 10 da oyunlarda tam ekranda sürekli bir FPS düşmesi oluyor. Kenarlıksız yapınca geçiyor ama bu seferde FPS düşüyor. Bir çözümü var mı?
Çözüm Mrt21 12 Mart 2020 orcnnylmzz dedi: Yani evet birçok oyunda yine yaradığı oluyor Windows 10 tam ekran iyileştirme olayında fazla iyi değil işe yarar yani. Genişletmek için tıkla... Sinir krizi geçirdim birçok oyunda tam ekranda bunu da denemiştim ama yüksek DPI mı ne onu yapınca düzeldi.
orcnnylmzz dedi: Yani evet birçok oyunda yine yaradığı oluyor Windows 10 tam ekran iyileştirme olayında fazla iyi değil işe yarar yani. Genişletmek için tıkla... Sinir krizi geçirdim birçok oyunda tam ekranda bunu da denemiştim ama yüksek DPI mı ne onu yapınca düzeldi.
Mücahit Ckr Centipat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 4 5 Mart 2020 #2 Masaüstü mü kullanıyorsunuz yoksa laptop mu? Bakım yapıyor musunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Mrt21 Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 55 Çözümler 1 12 Mart 2020 #3 Mücahit Ckr dedi: Masaüstü mü kullanıyorsunuz yoksa laptop mu? Bakım yapıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Masaüstü bakımlık durumu yok temiz. Artı 0 Eksi
Mücahit Ckr dedi: Masaüstü mü kullanıyorsunuz yoksa laptop mu? Bakım yapıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Masaüstü bakımlık durumu yok temiz.
O orcnnylmzz Hectopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 249 Çözümler 1 12 Mart 2020 #4 Bunları dener misin? Sonra uygula tamam tıkla kontrol et düzelecek mi bakalım driverların hepsi güncel mi onları da kontrol et. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2022 Artı 2 Eksi
Bunları dener misin? Sonra uygula tamam tıkla kontrol et düzelecek mi bakalım driverların hepsi güncel mi onları da kontrol et.
KS KS Mrt21 Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 55 Çözümler 1 12 Mart 2020 #5 orcnnylmzz dedi: Bunları dener misin Screenshot Screenshot sonra uygula tamam tıkla kontrol et düzelcek mi bakalım driverların hepsi güncel mi onları da kontrol et. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam işe yaradı. acaba tüm oyunlarda işe yarar mı? Artı 0 Eksi
orcnnylmzz dedi: Bunları dener misin Screenshot Screenshot sonra uygula tamam tıkla kontrol et düzelcek mi bakalım driverların hepsi güncel mi onları da kontrol et. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun hocam işe yaradı. acaba tüm oyunlarda işe yarar mı?
O orcnnylmzz Hectopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 249 Çözümler 1 12 Mart 2020 #6 Mrt21 dedi: Çok sağ olun hocam işe yaradı acaba tüm oyunlarda işe yararmı. Genişletmek için tıkla... Yani evet birçok oyunda yaradığı oluyor. Windows 10 tam ekran iyileştirme olunca da fazla iyi değil, işe yarar yani. Artı 0 Eksi
Mrt21 dedi: Çok sağ olun hocam işe yaradı acaba tüm oyunlarda işe yararmı. Genişletmek için tıkla... Yani evet birçok oyunda yaradığı oluyor. Windows 10 tam ekran iyileştirme olunca da fazla iyi değil, işe yarar yani.
KS KS Mrt21 Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 55 Çözümler 1 12 Mart 2020 #7 orcnnylmzz dedi: Yani evet birçok oyunda yine yaradığı oluyor Windows 10 tam ekran iyileştirme olayında fazla iyi değil işe yarar yani. Genişletmek için tıkla... Sinir krizi geçirdim birçok oyunda tam ekranda bunu da denemiştim ama yüksek DPI mı ne onu yapınca düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
orcnnylmzz dedi: Yani evet birçok oyunda yine yaradığı oluyor Windows 10 tam ekran iyileştirme olayında fazla iyi değil işe yarar yani. Genişletmek için tıkla... Sinir krizi geçirdim birçok oyunda tam ekranda bunu da denemiştim ama yüksek DPI mı ne onu yapınca düzeldi.
Olsunuk Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 62 Çözümler 4 6 Haziran 2021 #8 Mrt21 dedi: Sinir krizi geçirdim birçok oyunda tam ekranda bunu da denemiştim ama yüksek DPI mı ne onu yapınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ne yapınca düzeldi screenshotlar gözükmüyor. Artı 0 Eksi
Mrt21 dedi: Sinir krizi geçirdim birçok oyunda tam ekranda bunu da denemiştim ama yüksek DPI mı ne onu yapınca düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ne yapınca düzeldi screenshotlar gözükmüyor.