Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.497 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2021 #1 F11 tuşuna bastığımda Minecraft 2 katı FPS alıyor. Video çekmeye çalışsam da hem yerel (Xbox Game Bar) hem de OBS Studio'da kayıt alamadım. Bu kaydı yapabilecek uygulama yok mu? YouTube kanalı için içerik o yüzden biraz kaliteli olmalı.
F11 tuşuna bastığımda Minecraft 2 katı FPS alıyor. Video çekmeye çalışsam da hem yerel (Xbox Game Bar) hem de OBS Studio'da kayıt alamadım. Bu kaydı yapabilecek uygulama yok mu? YouTube kanalı için içerik o yüzden biraz kaliteli olmalı.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.301 Makaleler 23 Çözümler 20 13 Ekim 2021 #2 Ben AMD ekran kartım ile Radeon ReLive'ı kullanıyorum ve memnunum.
Yusuf Halil Sağaz Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.497 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2021 #3 Arkham Kn1ght dedi: Ben AMD ekran kartım ile Radeon ReLive'ı kullanıyorum ve memnunum. Genişletmek için tıkla... benim hem amd hem intel çift kart var araştıracağım.
Arkham Kn1ght dedi: Ben AMD ekran kartım ile Radeon ReLive'ı kullanıyorum ve memnunum. Genişletmek için tıkla... benim hem amd hem intel çift kart var araştıracağım.