Tam gün rapor, yarım gün olarak yazılabilir mi?

Makaleler
21
Merhaba, tam gün rapora sahibim bugün için. Fakat benim raporlu devamsızlık hakkım yarım gün kaldı. Tüm gün okula gidemeyeceğim, yarım gün raporlu yarım günde özürsüz devamsızlık yazılabilir mi?

Sağlık ocağına bir daha gitsem yarım gün rapor yazarlar mı?

Müdür yardımcısıyla konuşun, olmazsa direkt özürsüz yazılırsınız. Sene sonu bir sıkıntı olursa dilekçe ile özürsüzü özürlüye çevirebilirsiniz.

Rapor alırken niye belirtmedin ya yarım gün yazar mısınız diye git bir daha konuş hallederler.
Öyle bir şey olduğundan yeni haberim oluyor, bir de hocam aklımda öğleden sonra gitmek vardı okula ama bir kaç bir şey çıktı gidemedim.ç

Müdür yardımcısıyla konuşun, olmazsa direkt özürsüz yazılırsınız. Sene sonu bir sıkıntı olursa dilekçe ile özürsüzü özürlüye çevirebilirsiniz.
Bugün sınav vardı. Asıl sorun o, yoksa devamsız yazılmamda sorun yok.

Öyle bir şey olduğundan yeni haberim oluyor, bir de hocam aklımda öğleden sonra gitmek vardı okula ama birkaç bir şey çıktı gidemedim. Ç

Bugün sınav vardı. Asıl sorun O, yoksa devamsız yazılmamda sorun yok.

Anladım, raporu verirken müdür yardımcına vb söylersiniz o halleder. Bir de lise son sınıf isen devamsızlık yapman çok önemli değil. Ben rapor vermeden maazeret sınavlarına girebilmiştim.

Anladım, raporu verirken müdür yardımcına vb söylersiniz o halleder. Bir de lise son sınıf isen devamsızlık yapman çok önemli değil. Ben rapor vermeden maazeret sınavlarına girebilmiştim.
Tamamdır hocam, son sınıf değilim maalesef. Ben yine de gidip bi' doktorla yeniden konuşayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı