Y Ylmsx Femtopat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #1 Ben öğleden önce okula gitmedim öğleden sonra ise bir derse girmedim. Tam gün mü yok yazılırım yoksa yarım gün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2023
Ben öğleden önce okula gitmedim öğleden sonra ise bir derse girmedim. Tam gün mü yok yazılırım yoksa yarım gün mü?
Çözüm karul 25 Mayıs 2023 Ylmsx dedi: Ben öğleden önce okula gitmedim öğleden sonra ise bir derse girmedim. Tam gün mü yok yazılırım yoksa yarım gün mü? Genişletmek için tıkla... Tam gün. 1 derse bile girmezseniz yarım gün gider.
Ylmsx dedi: Ben öğleden önce okula gitmedim öğleden sonra ise bir derse girmedim. Tam gün mü yok yazılırım yoksa yarım gün mü? Genişletmek için tıkla... Tam gün. 1 derse bile girmezseniz yarım gün gider.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 25 Mayıs 2023 #2 Ylmsx dedi: Ben öğleden önce okula gitmedim öğleden sonra ise bir derse girmedim. Tam gün mü yok yazılırım yoksa yarım gün mü? Genişletmek için tıkla... Tam gün. 1 derse bile girmezseniz yarım gün gider. Artı 2 Eksi Çözüm
Ylmsx dedi: Ben öğleden önce okula gitmedim öğleden sonra ise bir derse girmedim. Tam gün mü yok yazılırım yoksa yarım gün mü? Genişletmek için tıkla... Tam gün. 1 derse bile girmezseniz yarım gün gider.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.699 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #3 Ylmsx dedi: Ben öğleden önce okula gitmedim öğleden sonra ise bir derse girmedim. Tam gün mü yok yazılırım yoksa yarım gün mü? Genişletmek için tıkla... Tam gün yazılırsınız hocam. Artı 0 Eksi
Ylmsx dedi: Ben öğleden önce okula gitmedim öğleden sonra ise bir derse girmedim. Tam gün mü yok yazılırım yoksa yarım gün mü? Genişletmek için tıkla... Tam gün yazılırsınız hocam.
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 25 Mayıs 2023 #4 Kusura bakmayın hocam tam günmüş. Artı 0 Eksi
Anydactly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 1.036 Çözümler 1 25 Mayıs 2023 #5 Tam gün yazılırsınız. Bizzat tecrübe ettim zamanında. Artı 0 Eksi
Reny. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #6 8 Saatlik ders görüyorsanız 4 saatinde varsanız yarım gün, 4 saatten fazla girmediyseniz ise tam gün yazılıyor. Yani sadece bir derse girdiyseniz tam gün yazılmışsınızdır. Artı 0 Eksi
8 Saatlik ders görüyorsanız 4 saatinde varsanız yarım gün, 4 saatten fazla girmediyseniz ise tam gün yazılıyor. Yani sadece bir derse girdiyseniz tam gün yazılmışsınızdır.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 6 25 Mayıs 2023 #7 Tam gün. Ama lise değilsiniz sormanız bile gereksiz. Ortaokulda belge alamama kalma gibi durum yok. Artı 0 Eksi
KS KS Y Ylmsx Femtopat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #8 karul dedi: Tam gün. 1 derse bile girmezseniz yarım gün gider. Genişletmek için tıkla... Peki o bir derse girmemenin bir yaptırımı olur mu? (ailemin haberi var fakat iznim yok) Artı 0 Eksi
karul dedi: Tam gün. 1 derse bile girmezseniz yarım gün gider. Genişletmek için tıkla... Peki o bir derse girmemenin bir yaptırımı olur mu? (ailemin haberi var fakat iznim yok)
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 25 Mayıs 2023 #9 Ylmsx dedi: Peki o bir derse girmemenin bir yaptırımı olur mu? (ailemin haberi var fakat iznim yok) Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. Okul'dan Okul'a değişir. Kimi okul çok önemser, kimi okul umrunda bile olmaz. Bizim okulda sürekli oluyor. Birşey yapmıyorlar. Artı 1 Eksi
Ylmsx dedi: Peki o bir derse girmemenin bir yaptırımı olur mu? (ailemin haberi var fakat iznim yok) Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. Okul'dan Okul'a değişir. Kimi okul çok önemser, kimi okul umrunda bile olmaz. Bizim okulda sürekli oluyor. Birşey yapmıyorlar.