Tam iyileşmişken tekrar hasta olmak

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 725

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Merhaba herkese. 30 Aralık'tan beri hastayım. O zamanlar biraz halsizlik ve burun akıntısı vardı. Sonra bu 2 hafta böyle sürdü. 2 gün önce tam iyileştim derken akşamında birdenbire öksürmeye başladım. Tekrar hasta oldum. Gribal enfeksiyonmuş sanırsam. Doktor öyle dedi. Boğazım acayip ağrıyor, öksürdükçe kusıcak gibi oluyorum. Burnum sürekli akıyor. Halsizlik, baş ağrısı, eklem ağrısı hepsi var. Sizde de böyle mi? Salgın var diyorlar da. Nasıl iyileşebilirim? Gün geçtikçe daha çok kötü oluyorum. Dün serum da vuruldum. Daha kötü oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süredir ortalıkta ne olduğu gizlenilen, üstü örtülen bir salgın var. Pek çok akrabam ve arkadaşım eylül ayından bu yana hasta. Ben yaklaşık 1.5 ay düzelemedim, Kbb'ye gittiğimde genizde et büyümesi çıktı, astım hastası olmamasına rağmen astım ilaçları verdi ve 1 hafta içinde bir şeyim kalmadı. Bir Kbb'ye görünün derim.

Bir süredir ortalıkta ne olduğu gizlenilen, üstü örtülen bir salgın var. Pek çok akrabam ve arkadaşım eylül ayından bu yana hasta. Ben yaklaşık 1.5 ay düzelemedim, Kbb'ye gittiğimde genizde et büyümesi çıktı, astım hastası olmamasına rağmen astım ilaçları verdi ve 1 hafta içinde bir şeyim kalmadı. Bir Kbb'ye görünün derim.
Ben sağlık merkezine gittim. Gribal enfeksiyon dedi. İlaçlar yazdı. Serum taktı. Ama hiç iyi olmadım. Hatta her geçen gün daha kötü oldum. Haklısınız, görünüm Kbb’ye. Birde boğazım da şey hissediyorum. Şişme hissediyorum. Yutkunduğumda hissediyorum yani.

Ben sağlık merkezine gittim. Gribal enfeksiyon dedi. İlaçlar yazdı. Serum taktı. Ama hiç iyi olmadım. Hatta her geçen gün daha kötü oldum. Haklısınız, görünüm Kbb'ye. Bir de boğazım da şey hissediyorum. Şişme hissediyorum. Yutkunduğumda hissediyorum yani.

Hocam dediğim gibi ben sağlık merkezine de değil Dahiliye'ye gitmiştim ve bana gribal enfeksiyon olduğunu söyledi. İlaçları içtim hiçbir değişiklik yok, kestim gene değişiklik yok. Bunun üstüne Kbb'ye gidince sorun çözüldü bende.

Hocam dediğim gibi ben sağlık merkezine de değil Dahiliye'ye gitmiştim ve bana gribal enfeksiyon olduğunu söyledi. İlaçları içtim hiçbir değişiklik yok, kestim gene değişiklik yok. Bunun üstüne Kbb'ye gidince sorun çözüldü bende.
Hocam ben hastaneye gidecektim. Fakat şimdi orası çok kalabalık diye gidemedim. Şimdi oradan mikrop falan kaparım daha kötü olurum. Yine aynı yere gittim. Adam dedi ki hemen iyileşemezsin zaten dedi. İğne vurdum kalçamdan. Bakalım inşallah iyi gelir.

Merhaba herkese. 30 Aralık'tan beri hastayım. O zamanlar biraz halsizlik ve burun akıntısı vardı. Sonra bu 2 hafta böyle sürdü. 2 gün önce tam iyileştim derken akşamında birdenbire öksürmeye başladım. Tekrar hasta oldum. Gribal enfeksiyonmuş sanırsam. Doktor öyle dedi. Boğazım acayip ağrıyor, öksürdükçe kusıcak gibi oluyorum. Burnum sürekli akıyor. Halsizlik, baş ağrısı, eklem ağrısı hepsi var. Sizde de böyle mi? Salgın var diyorlar da. Nasıl iyileşebilirim? Gün geçtikçe daha çok kötü oluyorum. Dün serum da vuruldum. Daha kötü oldum.
Şu an sizdeki belirtilerin hepsi var ben de. 1 hafta hastaydım ondan sonra ki haftaya hafif hastalık geçirdim dünden itibaren tekrar başladı ama bu sefer daha şiddetli. Gözümü başka yöne çevirdiğimde bile kaş tarafı ağrıyordu. Sizin durumunuz ne, iyileştiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı