Amiidamaru Megapat Katılım 16 Eylül 2013 Mesajlar 972 Çözümler 3 Yer İstanbul 6 Ağustos 2021 #11 Rivadex dedi: Kasa için bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe belirlemedim. Ben bi bakınayım modellere de olmadı yine yazarım buraya.
Rivadex dedi: Kasa için bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe belirlemedim. Ben bi bakınayım modellere de olmadı yine yazarım buraya.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #12 Amiidamaru dedi: Bütçe belirlemedim. Ben bir bakınayım modellere de olmadı yine yazarım buraya. Genişletmek için tıkla... Bütçe yetiyorsa buna bakılabilir: Phanteks Eclipse P500A DRGB Temperli Cam Mesh Ön Panel Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Mesh ön panel, 3 adet 140mm dijital RGB fan, E-ATX'e kadar anakart desteği, 420mm'ye kadar radyatör desteği www.qp.com.tr
Amiidamaru dedi: Bütçe belirlemedim. Ben bir bakınayım modellere de olmadı yine yazarım buraya. Genişletmek için tıkla... Bütçe yetiyorsa buna bakılabilir: Phanteks Eclipse P500A DRGB Temperli Cam Mesh Ön Panel Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Mesh ön panel, 3 adet 140mm dijital RGB fan, E-ATX'e kadar anakart desteği, 420mm'ye kadar radyatör desteği www.qp.com.tr
Amiidamaru Megapat Katılım 16 Eylül 2013 Mesajlar 972 Çözümler 3 Yer İstanbul 6 Ağustos 2021 #13 Rivadex dedi: Bütçe yetiyorsa buna bakılabilir: Phanteks Eclipse P500A DRGB Temperli Cam Mesh Ön Panel Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Mesh ön panel, 3 adet 140mm dijital RGB fan, E-ATX'e kadar anakart desteği, 420mm'ye kadar radyatör desteği www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... Tam da onun küçük kardeşine bakıyordum. Görsellerden gördüğüm kadarıyla çok hoşuma gittiler. İncelemelerine bakıcam hemen
Rivadex dedi: Bütçe yetiyorsa buna bakılabilir: Phanteks Eclipse P500A DRGB Temperli Cam Mesh Ön Panel Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası Mesh ön panel, 3 adet 140mm dijital RGB fan, E-ATX'e kadar anakart desteği, 420mm'ye kadar radyatör desteği www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... Tam da onun küçük kardeşine bakıyordum. Görsellerden gördüğüm kadarıyla çok hoşuma gittiler. İncelemelerine bakıcam hemen