Tam Olarak Neden Ceza Aldım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hashtag

Hectopat
Daha fazla  
Mizah ve Eğlence kategorisindeki konuma lüzumsuz düzeyde baltalayıcı ve ofansif yorum yapan şahıslar oldu. Bu şahıslardan biri de konuma eklediğim fotoğraftaki bir yanlışlıktan bahsetmiş. Ben de bunu fark edip düzelttim, verdiğim yanıta da fotoğraftaki sorunu düzelttiğimi bildirerek başlayıp yaptığı baltalayıcı yorumu değerlendirerek bitirdim. Ama bu yanıtım konuyla alakası olmaması gerekçesiyle "gereksiz mesaj" sebebi ile raporlandı ve ceza yedim. Biliyorum ki bu bilgilendirme için yanıt vermeme gerek yok konumu editleyebilirim lakin şahsın yaptığı yoruma yanıt vermek için konumu editlemem değil cevaplamam gerekiyor. İşin garibi, konuma verilen yanıt konuyla alakalı ise, benim bu yanıta verdiğim cevap nasıl konuyla alakasız olabiliyor? Özellikle bu yanıtı hem cevaplayıp hemde hatayı düzelttiğim bilgisini vermişken. Bu konuda tam olarak nasıl bir "gereksiz mesaj" kullanmış olabilirim merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba @Hashtag;

Bir konuda tartışma ortamına izin vermiyoruz. Resmi düzeltmen yeterliydi. Karşıdakinin mesajından rahatsız olduysan onu uyarmak yerine raporlaman gerekiyor. Konuda yalnızca konu ile ilgili mesajlar olmasını istiyoruz. Tartışma ortamı yaratacak mesajların hepsine eşit cezalar veriyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı