Tam otomatik espresso makine önerisi

efeakman67

Hectopat
Daha fazla  
Bu zamanlar kahve makinesı alasım var. Bütçem 25k civarlarında, Beko 7348X modeli ilgili çekiyor şu anlık. Delonghi markası güzel diyorlar fakat özellikleri olarak mantıksız geliyor. Philips 5500 de olabilirdi fakat kalitesi kötü diyor çoğu kişi. Önerebileceğiniz bir şeyler var mı?

Philips 5500 kullanan çok var, çoğu memnun gördüğüm kadarıyla. Delonghi fiyat/performans açısından bir tık fazla geliyor bana. Bu ikisi arasında philips'i seçerdim ben.

3 ay önce bunu aldık. Çok memnunuz. Detaylı bilgi veren ve kullanıcıyı yönlendiren bir ekranı var. Delonghiye ait patentli çelik öğütücülü. Kahveyi sıcak içmeyi sevenlerden Philipsin ılık kahve yaptığı ile ilgili yorumlar var. Beko ile ilgili bilgim yok. Ben delongiyi 3 ay önce indrimle 23 e almıştım.

3 ay önce bunu aldık. Çok memnunuz. Detaylı bilgi veren ve kullanıcıyı yönlendiren bir ekranı var. Delonghiye ait patentli çelik öğütücülü. Kahveyi sıcak içmeyi sevenlerden Philipsin ılık kahve yaptığı ile ilgili yorumlar var. Beko ile ilgili bilgim yok. Ben delongiyi 3 ay önce indrimle 23 e almıştım.
Katiliyorum, her konudan cok dogru bir yorum.

3 ay önce bunu aldık. Çok memnunuz. Detaylı bilgi veren ve kullanıcıyı yönlendiren bir ekranı var. Delonghiye ait patentli çelik öğütücülü. Kahveyi sıcak içmeyi sevenlerden Philips'in ılık kahve yaptığı ile ilgili yorumlar var. Beko ile ilgili bilgim yok. Ben delongiyi 3 ay önce indrimle 23'e almıştım.

Kaç tane kahve türü vardı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı