C# Tam tarama yaparken C:\Documents ve Settings yoluna erişim engellendi hatası

Yan hesaptan yazıyorum. Virüssüz dosyadan virüslü diye uyarı yedim 1 ay. Sorun çözüldü. Buradakiler beceriksiz. Dedikleri ile alakası yok. Doğru şekilde continue yazınca düzeliyor. Advanced disinfection metodunu c:/ yazsam biter veya seçilen klasör.

Continue evet ama doğru şekilde yapılmalı. Continue demeyenlere diyorum. Birde kod yazmiyorsunuz.

MD5 karşılaştırarak malware tespiti yapmak çok ilkel bir metot ve çoğu zaman işe yaramaz, nedeni ise Malware'nin tek bir bitini değiştirdiğinizde MD5'i de farklı bir değer alacak olmasıdır.

İşin oluru imza tabanlı statik analizdir, örneğin program içerisinde createprocess apisi kullanıldıysa eğer yazan kişi dinamik API yükleme ve şifreleme yapmadıysa bu createprocess kabak gibi programın bytekodu içinde okunabilir halde olur. Aynen bu şekilde winsock, copy, memory, registry vs. gibi API'leri program içinde tarayıp belirli bir profil oluşturmak gerekir. Şu şu apiler varsa zararlı olma olasılığı yüksek ya da değil gibi.

Dinamik analiz kısmı senin becerilerini aşar o yüzden anlatmıyorum.

Bu dediklerimi dikkate alırsan en azından işe yarar bir şeyler ortaya çıkarabilirsin.

Yav sen ne tuhaf bi adamsın ya? Burada bir halt bilmeden gelip milletin kafasına biniyorsun. Bulmuşsun bir yerden saçma sapan bir kod, düzeltememişsin. Gelip burada kod istiyorsun. Sana biri bir çözümü veriyorsa onun mantığını kodunu kendin bulacaksın. Buraya gelip kimseden kod dilenme. İnsanlarla da düzgün konuş. Bir şey bilsen ona da içim yanmayacak, bilmiyorsun da.

Vay be bunu bilmeyen bir kişi bunları mı söylüyor? Kardeşim yazılım bilgin ne kadar senin?

Son düzenleme:
Vay be bunu bilmeyen bir kişi bunları mı söylüyor? Kardeşim yazılım bilgin ne kadar senin?
Adamlar seni banlamaya yoruldu, sen yüzsüz gibi gelmeye yorulmadın. Konuya yorum bile yapmadım, çünkü yaptığım yorumları anlayıp uygulayacak ne bilgi var ne akıl var. Adamlar 5 sayfa yazı yazmış onları da anlayıp uygulayamamışsın milletten kod dilenmişsin. İnsan gibi konuşsan kodu bile verirlerdi belki de. Ama sen de o da yok. Yemediğin laf kalmamış yüzsüz yüzsüz 50 tane hesaptan buraya damlayıp cevap istemişsin.

Yani şu normal bir cevaba bile kahkaha atacak ne yaşadın acaba gerçekten merak ediyorum. Yani kafanın içinde neler dönüyor?

Terbiyesizleşme ben Hydra değilim sen kendine bak bakalım. Senin yaptığın bilgisizliğe laf söyleyince adamlar seni banlamaktan yoruldu diyorsun. Technopat bitmiş ortalığı çol çocuk sarmış gerçekten. Bak kardeşim gülme emojisinin sebebi adam İmza'nın güvenilir olduğunu savunuyor anlatıyor düzgün anlatmıyor sanki kendisi gerçekten bir Anti-Virüs yazmaya çalışmış gibide becerilerini aşar diyor buna gülmeyeceğimde neye güleceğim? Beni Hydra Sanmam'a da ayrı bir güldüm buralar bilgisiz olsa da eylenceli gerçekten.

2012-2016 arası fud rat, crypter satarak para kazanıyordum, antivirüs nedir nasıl çalışır hangi API'lere hook atar, hangi taktikleri kullanır gayet iyi biliyorum. C# ile md5 karşılaştırarak antivirüs yazmaya kalkan birinin cehaletini tartışmaya lüzum yok, bilgi istiyorsan ücretsiz, kod istiyorsan ödeme yaparsın yardımcı oluruz bebiş...

Laftan anlamaz biri daha sıkıyorsa Anti-Virüs kodla o zaman? Madem gayet iyi biliyorsan. Yaşının hayli küçük olduğuda "bebiş" kelimesinden belli oluyor güzel bilgisiz ama eylenceli bir yer. Technopat adminleri neden bunları banlamaz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…