M ManImOld Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #1 Görev yöneticisinde 16 GB RAM'de 10GB tamamlanan RAM miktarı gösteriliyor. Bu sayı çok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2022
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 10 Ağustos 2022 #2 Tamamlanan kısmında bir problem yok gayet normal fakat RAM'lerde bir sorun var sanırım 13.9 olarak gösteriyor.
Tamamlanan kısmında bir problem yok gayet normal fakat RAM'lerde bir sorun var sanırım 13.9 olarak gösteriyor.
M ManImOld Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #3 Windows 2 GB alıyor diye biliyorum. BerzerkFrost dedi: Tamamlanan kısmında bir problem yok gayet normal fakat RAM'lerde bir sorun var sanırım 13.9 olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Ya da APU alıyor RTX 2060 kullanıyorum ama. ManImOld dedi: Windows 2 GB alıyor diye biliyorum. Ya da APU alıyor RTX 2060 kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Onun için ayrı bir konu açayım. Son düzenleme: 10 Ağustos 2022
Windows 2 GB alıyor diye biliyorum. BerzerkFrost dedi: Tamamlanan kısmında bir problem yok gayet normal fakat RAM'lerde bir sorun var sanırım 13.9 olarak gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Ya da APU alıyor RTX 2060 kullanıyorum ama. ManImOld dedi: Windows 2 GB alıyor diye biliyorum. Ya da APU alıyor RTX 2060 kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Onun için ayrı bir konu açayım.
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 10 Ağustos 2022 #4 ManImOld dedi: Windows 2 GB alıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Alsa da almasa da orada tam gözükür. Şuan kullandığım laptop 8GB RAM'e sahip ve 7,9 gösteriyor. Masaüstü bilgisayarımda da 32 GB olarak gösteriyor.
ManImOld dedi: Windows 2 GB alıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Alsa da almasa da orada tam gözükür. Şuan kullandığım laptop 8GB RAM'e sahip ve 7,9 gösteriyor. Masaüstü bilgisayarımda da 32 GB olarak gösteriyor.