Tami kart açılır mı?

Muhtemelen sahibinden kampanyası için kullanacaksınız. Ben onun için başvurmuş, resmi evraklar ile hesabı onaylatmıştım. Sanal kart oluşturuldu para yükledim sahibinden üzerinden alışveriş yapmaya çalıştım onay verilmedi sorunlar falan oldu bende başka kartla aldım o günden sonra da tami kullanmadım. Netice de bence değmez.

Yok hocam internet alışverişi ve market tarzı harcamalar için alacağım.

Yok hocam internet alışverişi ve market tarzı harcamalar için alacağım.

O dönem sorun yaşadığımda gece 2 de bile müşteri hizmetlerine bağlanabildim bana gün içinde tekrar deneyin demişlerdi ama ürünü acil almam gerekiyordu başka kartla aldım. Yukarıda arkadaşın dediği gibi Garanti Bankası'nın bir kuruluşu. Geçenlerde tekrar kullanayım dedim mobil uygulaması çok kötü daha yeni bir uygulama zamanla toparlar vadettikleri kampanyaları da karşılarlar sonuçta Garanti Bankası'nın. Üye olmak zor değil ben 10 dakikada her şeyi halledip sanal kartı oluşturmuştum. Denemek isterseniz deneyin. Ben Nays kullanıyorum. Kullanmıyorsanız onu da önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…