Tami kart güvenilir mi?

MorgauS_0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F
Msi H610M-E
16 Gb DDR4 Ram
Msi Rtx 3060
Tami Kart'a kayıt oldum hesabımı dogruladım kart almayı dusunuyorum. Sizce alınabilir mi? Oyun icin alışveriş falan yapacağım ya da yemek sipariş edeceğim ondan ıstıyorum.

Tami Kart'a kayıt oldum hesabımı dogruladım kart almayı dusunuyorum. Sizce alınabilir mi? Oyun icin alışveriş falan yapacağım ya da yemek sipariş edeceğim ondan ıstıyorum.

Bence alınabilir ben mennun şekilde kullanıyorum bana göre birkaç önemli sıkıntısı var QR kod ile ödeme yok bir de sadece bir tane kartın olabiliyor yani bir fiziksel kart bir sanal kart olmuyor onun dışında diğer kartlardan farkı yok bir de benim nedense bir gün nedensiz şekilde kartım kapandı yeni kart almak zorunda kaldım onun dışında temiz kart.

Bence alınabilir ben mennun şekilde kullanıyorum bana göre birkaç önemli sıkıntısı var QR kod ile ödeme yok bir de sadece bir tane kartın olabiliyor yani bir fiziksel kart bir sanal kart olmuyor onun dışında diğer kartlardan farkı yok bir de benim nedense bir gün nedensiz şekilde kartım kapandı yeni kart almak zorunda kaldım onun dışında temiz kart.

Fiziksel kart yerine yanlışlıkla sanal kart aldım ve iptal ettim fiziksel kart almaya çalıştıgımda maksimum kart limiti dolduruldu diyor ne yapmalıyım.

Fiziksel kart yerine yanlışlıkla sanal kart aldım ve iptal ettim fiziksel kart almaya çalıştıgımda maksimum kart limiti dolduruldu diyor ne yapmalıyım.

Öyle olmuyor diye biliyorum önce bir sanal kart alacaksın sonra o sanal kart fiziksel karta dönüşuyor ama sizdeki sorun kart iptal ettiğinde belirli bir süre sonra iptal oluyor o zamana kadar ya kartı açıcaksın ya da iptal olduktan sonra alacaksın.Başka sorunuz varsa sorunuz.

Garanti bankasına ait uygulama, fiziki kartını da kullanıyorum. Cashback iadeleri bir sonraki ayın ilk haftası içinde oluyor.

Öyle olmuyor diye biliyorum önce bir sanal kart alacaksın sonra o sanal kart fiziksel karta dönüşuyor ama sizdeki sorun kart iptal ettiğinde belirli bir süre sonra iptal oluyor o zamana kadar ya kartı açıcaksın ya da iptal olduktan sonra alacaksın. Başka sorunuz varsa sorunuz.

O süre ne kadar acaba maksimum kart limitine ulaştınız hatasını gene alıyorum.

13 Ağustos'ta güncelleme yapılacakmış. Para transferine 3,5 TL para keseceklermiş yani cidden komik hala şu olaya para kesmeleri ayrı bir saçmalık kapatacaklar olacaktır elbet.

Dosya Ekleri

• ad4a56f9-f2bd-46ec-b328-d3d3a8dd2e03.jpg
    ad4a56f9-f2bd-46ec-b328-d3d3a8dd2e03.jpg
    188 KB · Görüntüleme: 48

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı