Tami kart nasıl işler?

Yusuf_erol

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sürekli internetten alışveriş yaptığım için Tami kart çıkarttım veli onayı da yaptım. Ben bu kartı nasıl kullanabilirim? ATM'de vs. geçiyor mu? İstediğim gibi para yükleyip hacrayabiliyor muyum veya bu kart nasıl işliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiziksel Nays kart ATM'lerde geçmiyor. Sadece fiziksel mağazalarda alışverişlerde, POS'larda geçiyor. İş Bankası ATM'lerinden QR ile para yükleyip çekebilirsiniz.

İnternetten alışveriş için hesabınızı onaylamanız gerekiyor. Bunun için de İş Bankası hesabı açmanız gerekiyor.

İş Bankası hesabınız olmalı onu biliyorum sadece. İş Bankası'na bağlı çeşitli kampanyalar için kullanabileceğiniz bir kart gibi.

Fiziksel Nays kart ATM'lerde geçmiyor. Sadece fiziksel mağazalarda alışverişlerde, POS'larda geçiyor. İş Bankası ATM'lerinden QR ile para yükleyip çekebilirsiniz.

İnternetten alışveriş için hesabınızı onaylamanız gerekiyor. Bunun için de İş Bankası hesabı açmanız gerekiyor.

Kusura bakmayın Nays yazmışım Tami kart olacaktı.

Kusura bakmayın Nays yazmışım Tami kart olacaktı.
Tami kart ATM'de kullanılabiliyor. Hesap onayı ve veli onayını yaptıysanız online alışverişlerde kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı