Tamindir güvenilir mi?

Yeavul34266

Picopat
Daha fazla  
Genellikle virüssüz diyorlar ama sikayetvar.com sitesinde bazı insanlar tamindir sitesinden oyun indirdim virüs bulaştı değişik uygulamalar indirdi diyor. Bazıları ise banka kartımdan Tamindir.com para çekti diyor. Güvenli mi güvensiz mi bilmiyorum size bırakıyorum güvenliyse oyun indireceğim, iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her programın kendi sitesinde alternatifi vardır bir site ne kadar güvenli olursa olsun aracı programlar yerine orijinal siteden indirmek daha iyidir. Programı kurarken teklif vermesi bile oldukça iğreti. Para çekmesi söz konusu olamaz ama güvenilir de diyemeyiz sonuçta ara site aldıkları programlara dikkat ediyorlar mım yoksa siteye tık kazandırmak için yükleyip geçiyorlar mı mesela? Yani kısacası istediğiniz programı kendi sitesinden bulun.

Fliqlo indirdim bilgisayarımın kamera ışığı açıktı, çok yavaştı, indirme Tamindir'den.

Genellikle virüssüz diyorlar ama sikayetvar.com sitesinde bazı insanlar tamindir sitesinden oyun indirdim virüs bulaştı değişik uygulamalar indirdi diyor. Bazıları ise banka kartımdan Tamindir.com para çekti diyor. Güvenli mi güvensiz mi bilmiyorum size bırakıyorum güvenliyse oyun indireceğim, iyi günler.

Güvenme indirdiğim an bilgisayarın kamera ışığı açıldı bir sürü program indirdi yavaşladı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı