Tamir edilen bilgisayar sürekli mavi ekran veriyor

ceboakajesp

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayarı yaptırdık, anakartı değişti. Anakart ile birlikte adam RAM verdi ancak o günden beri bilgisayarın mavi ekran vermediği dakika yok. “dpc_watchdog_violation” gibisinden hatalar. YouTube'dan video izliyorum, sayfa çöküyor. Bunun sebebini, ziyanını bilen var mı? Delireceğim.

Bilgisayarı yaptırdık, anakartı değişti. Anakart ile birlikte adam RAM verdi ancak o günden beri bilgisayarın mavi ekran vermediği dakika yok. “dpc_watchdog_violation” gibisinden hatalar. YouTube'dan video izliyorum, sayfa çöküyor. Bunun sebebini, ziyanını bilen var mı? Delireceğim.
Verdiği RAM sorunludur.

Ramin bir bölümünde hata var ve belli bir yüzdeyi geçtikten sonra çalışamıyor gibi duruyor. Ram belleği çıkarıp RAM üzerindeki belleklerde hasar veya erime olup oladığını kontrol edin.

Memtest86 yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı