Tamir edilen Rampage kulaklık tekrar arızalandı

rexusizm

Picopat
Katılım
26 Ekim 2024
Mesajlar
167
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Vatan Bilgisayar'dan bir Rampage marka kulaklık satın aldım. Kulaklığı ilk ay sorunsuz kullandım fakat kablo zarar görmüş olacak ki güç gidip geliyordu. Ürünü Vatan Bilgisayar'a götürdüm ve 20 gün bekledim, ürün tamir edilmiş dendi ve verildi. Evet güç gidip gelmiyor fakat şimdi de kabloyu bazen oynatınca ses gidiyor. Ürünü 20 iş günü içinde verdiler tekrar 20 gün beklemek zorunda değilim. Ne yapmalıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü tekrar tamire göndermek yerine, iade ya da değişim talep edebilirsin. Tüketici haklarına dayanarak, yazılı olarak değişim isteğini belirt.
 
İade süresi dolmadıysa iade et, ayrıca kesinlikle segment bilgisayar ürünlerinden uzak dur.
 
Ürünü tekrar tamire göndermek yerine, iade ya da değişim talep edebilirsin. Tüketici haklarına dayanarak, yazılı olarak değişim isteğini belirt.
ürünü verirken değişim talebi ile verdim tamir etmişler

bilgisayarımı vatanda topladım fakat topladığım zaman çok bilgi yoktu pişman ettiler.Kulaklık aldım pişman ettiler sosyal medyada ana bacı hakaret etsem dava etmesini bilirler ama kullanıcıya hizmet verme konusunda sağolsun vatan computer rezalet.

Güncelleme:
Kesin değişim talebi ile tamir yapılmasını reddettim ve ürünüm galiba şuan yolda,dönüyor.
Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Rampage'den ithalatçı firma yüzünden soğudum resmen.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı