b450mk2 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Yeni 2.el anakart almayı düşünüyorum. Önceden de almışlığım var. Size sorum, tamir görmüş bir anakart çok ısınma problemi gösterir mi? 2.el anakart alırken nelere bakmalıyız?
Merhaba. Yeni 2.el anakart almayı düşünüyorum. Önceden de almışlığım var. Size sorum, tamir görmüş bir anakart çok ısınma problemi gösterir mi? 2.el anakart alırken nelere bakmalıyız?
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 21 Temmuz 2023 #2 Tamir görmüş ise ben alınmamaası taraftarındayım.
b450mk2 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #3 BirForumcuKişi dedi: Tamir görmüş ise ben alınmamaası taraftarındayım. Genişletmek için tıkla... Tamir görmemiş kart ama güvenemiyor insan o yüzden nasıl anlaşılır diye soruyorum.
BirForumcuKişi dedi: Tamir görmüş ise ben alınmamaası taraftarındayım. Genişletmek için tıkla... Tamir görmemiş kart ama güvenemiyor insan o yüzden nasıl anlaşılır diye soruyorum.