2 297552 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 2.229 Makaleler 14 Çözümler 5 27 Kasım 2020 #11 onrcmr dedi: Kendi kendine gitti, pili bitmişti şarja taktım açılmıyor bende bıraktım öyle. uğraşmaya değmeyeceğini düşündüm. Genişletmek için tıkla... herhangi bir şey olmadıysa tahminimce batarya ölmüştür
onrcmr dedi: Kendi kendine gitti, pili bitmişti şarja taktım açılmıyor bende bıraktım öyle. uğraşmaya değmeyeceğini düşündüm. Genişletmek için tıkla... herhangi bir şey olmadıysa tahminimce batarya ölmüştür
onrcmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 6 27 Kasım 2020 #12 297552 dedi: Herhangi bir şey olmadıysa tahminimce batarya ölmüştür. Genişletmek için tıkla... Bataryasını kardeşim yeni değiştirmişti yani 3 ay falan oldu en fazla ben anakartın gittiğini düşünüyorum.
297552 dedi: Herhangi bir şey olmadıysa tahminimce batarya ölmüştür. Genişletmek için tıkla... Bataryasını kardeşim yeni değiştirmişti yani 3 ay falan oldu en fazla ben anakartın gittiğini düşünüyorum.
2 297552 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 2.229 Makaleler 14 Çözümler 5 27 Kasım 2020 #13 onrcmr dedi: Bataryasını kardeşim yeni değiştirmişti yani 3 ay falan oldu en fazla ben anakartın gittiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Durduk yere anakartın bozulabileceğini sanmıyorum, orijinal batarya takmadıysa 3 ay içinde gitmesi normal, bir de sürekli yüzde 0'ın altına düiştüyse gitmesi normal.
onrcmr dedi: Bataryasını kardeşim yeni değiştirmişti yani 3 ay falan oldu en fazla ben anakartın gittiğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Durduk yere anakartın bozulabileceğini sanmıyorum, orijinal batarya takmadıysa 3 ay içinde gitmesi normal, bir de sürekli yüzde 0'ın altına düiştüyse gitmesi normal.