Tamirde parçam çalındı

Sheriff.Official

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bir soru sormak istiyorum elimde RX580 Turbox var.
Kargoyla birine sattım iade etmiş geldiğinde bozukdu (anakarta montajlı yollamış üstün zekalı arkadaş.) Anakartın slotu yamulmuş ve kart görüntü vermiyordu. RAM hatası dendi. Profix bilgisayara verdim RAM değişimi yaptık görüntü geliyor dedi. Aradım açmadılar sonrada arayıp (1ay sonra) kartı iade alın chipinde kısa devre var dediler. Bence chipi söktüler yerine hurdayı taktılar çünkü 250 lira tamir bedeli ödeyecektim arkadaşlar ise içinden 3000 liralık chipi aldılar düşüncem budur. Sorumda şu; chipi kısa devreye düşen bir cihaz açılıp driver kurulup furmarka girip nasıl sonradan görüntü vermez ve chip kısa devreli denir? Mümkün mü bu cidden?

Siz bu ekran kartını sattığınızda sorunsuz muydu? Satın alan arkadaş size yanlış kargoladıysa ve arızalı geldiyse sorumlusu o kişidir. Yani eğer parayı alıcıya geri iade etmişseniz geçmiş olsun. Ekran kartı komponentlerinden biri zarar gördüyse yapılan işlemler genellikle geçici oluyor. (Fırınlama vs.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı