Tangzu WAN er alınır mı?

metehan388

Centipat
Daha fazla  
İkinci el 1 kez kullanılmış, 1040TL'ye almayı düşünüyorum ama şöyle bir durum var. Böyle evde buldugum telefon kulaklıgı cokca idare ediyor beni. Sadece kalitesi artmasını istedigimden almayı düşünüyorum, değer mi?

Tangzu WAN er düz modeli mi?

O fiyata alınabilecek en iyi modellerden birisi, alternatif istersen truthear gate ve 7Hz Zero 2 de güzeldir.

O fiyata alınabilecek en iyi modellerden birisi, alternatif istersen truthear gate ve 7Hz Zero 2 de güzeldir.

Hocam evet güzel gibi gözüküyor öyle söyleniyor sizin dediklerinizede bakayım ama cok kararsızım evde rastgele bir yerde bulduğum kulaklıkla bile iyi ses kasıyorum kalitesini arttırmak için gereksiz mi olur bilemedim ya. Aslında Hyper Core 2 Wireless alacaktım geri vazgeçtim o fiyata cıksam mı cıkmasam mı diye karar veremedim.

Hocam eger cok aralarında fark yoksa hiç bakmayım onlara ya bunun tasarımı hoşuma gitti zaten mikrofon sorunu varmış bazılarında calısıyormus bunda test ettirdim sağ olsun test etti calısıyor gayet iyi falan dedi 1040TL'ye aparatla birlikte almayı düşünüyorum bu aparat 3.5 mm jack girişinde calısır mı cünkü ucundaki 3.5 mm değil ya ondan sordum.

2. el temiz ise alınır. 2. el uygulamalarından chu 2 de bakabilirsin. Zero 2 alınmaz.
Hocam dedigimi alıyorum bi anlık kararla

Geri iptal oldu hocam neyse diger dediklerinizede bakayım

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250515_081911_Dolap.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

Alternatif olarak tanchjim One bakabilirsin.

Ikinci el kulaklik alinmaz. Shenzhenden SIMGOT EW100P al.

Iki IEM de berbat. Zero 2 bass bombasi. Gate ise HBB dahil cogu incelemecinin vasat buldugu bir IEM. Onun yerine Shenzhenaudioden Simgot EW100P veya Tangzu Wan er S.G II daha mantikli olacaktir.

Pek iemlerle alakam yok ya bir sürü model var kafa karısıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…