Tangzu WAN er alınır mı?

İki modeli de deneme şansım oldu, teknik performansta Zero 2'den daha iyi bir model bulamazsın, basları da o kadar abartı değil, ekolayzırla birlaç desibel kısarsan 10 numara çalıyor.
Gate'in ise tınısı diğer modellere göre iyi ayrıca kablo kalitesi rakipsiz. Teknik olarak da fiyatına göre ortalama denebilir.

Ben de tangzu WAN er S.G. ll alırdım ama bunlar da yabana atılacak modeller değil, hepsinin iyi yanları var.

Hocsm bu IEM'ler için aparwt alacaktım anakarta baglamak için cogu yerde 2 çizgili gördüm 3 çizgiliside var ams millet 2 çizgilisini tercih etmiş, bunu alıyordum sonra sormadan almayayım dedim iptal ettim siparişi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250515_181119_Amazon Shopping.jpg
    66,6 KB · Görüntüleme: 17
Hocsm bu IEM'ler için aparwt alacaktım anakarta baglamak için cogu yerde 2 çizgili gördüm 3 çizgiliside var ams millet 2 çizgilisini tercih etmiş, bunu alıyordum sonra sormadan almayayım dedim iptal ettim siparişi.

3. çizgi mikrofon demek, kulaklık kablosunda mikrofon varsa 3 çizgili al. Ayrıca bunu niye alıyorsunki içinde çip olmayan ucuz dönüştürücüler ses kalitesini düşürebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…