Tangzu WAN er vs Wraith Sense Pro

elyesa9

Hectopat
Daha fazla  
Bu iki kulaklık arasında kaldım. IEM ilk defa deneyeceğim için yüksek fiyatlardan başlayasım çok yok. Oyun amaçlı alıyorum, iyi ses kasabileyim mikrofonu da idare eder düzeyde olsun yeter. İyi olursa ne ala, bu ikisi arasından hangisini seçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de çok bilgim olmamasına karşın araştırmalarıma göre Tangzu Waner daha az baslı sade bir ses verirken Sense IEM Pro daha baslı bir ses veriyor. Fakat Tangzu Waner alıp tam verimiyle kullanmak için ya anakartınızın iyi olması gerek ya da ses kartı satın almanız gerek. Sense IEM Pro ise Type-C olduğu için kendi ses kartıyla beraber geliyor. Bende aynı iki kulaklık arasında kaldım daha bilgili biri yardımcı olursa güzel olur. İyi forumlar.

Ben sense Pro kullanıyorum, sesi nokta atışı kasıyorum. Mikrofon da gayet net. Sense Pro bass odaklı bir kulaklık, ve arkadaşın dediği gibi ses kartı olması öne çıkarıyor benim için.

Ben sense Pro kullanıyorum, sesi nokta atışı kasıyorum. Mikrofon da gayet net. Sense Pro bass odaklı bir kulaklık, ve arkadaşın dediği gibi ses kartı olması öne çıkarıyor benim için.

Bende sanırım Sense Pro alacağım hem ses kartı olduğu için hem de yurt dışı siparişi uzun sürüyor ve Wraith'ten birkaç ürün daha almayı düşünüyorum almışken hepsini beraber alayım diyorum.

Ben birkaç aydır kullanıyorum hala bayağı memnunum, soruların olursa sorabilirsin. Hatta geçen hiçbir yerde satılmayan özel silikonları var kulağın şeklini alan Sense'te. Mail attım onlardan yedek olarak yolladılar, gözüme girdiler vallahi.

Her isteyene yolluyorlar mı hocam kulaklığı alsam mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…