V vanderline Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Mart 2025 #1 Arkadaşlar Tangzu Yuxuanji alınır ve kendi sitesinden alsam bir sorun olur mu? Papara üzerinde yapacağım ödemeyi. Fiyatı 55 dolar. Destekle konuştum herhangi bir kargo ücreti falan kesilmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2025
Arkadaşlar Tangzu Yuxuanji alınır ve kendi sitesinden alsam bir sorun olur mu? Papara üzerinde yapacağım ödemeyi. Fiyatı 55 dolar. Destekle konuştum herhangi bir kargo ücreti falan kesilmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
DirtyBlue Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 1.708 Çözümler 10 19 Mart 2025 #2 Yurt dışı olduğu için gelmez. Vergilerini öderseniz olur o da 10000 TL yi geçmezse iyidir.
V vanderline Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Mart 2025 #3 DirtyBlue dedi: Yurt dışı olduğu için gelmez. Vergilerini öderseniz olur o da 10000 TL yi geçmezse iyidir. Genişletmek için tıkla... Knk dogru diyosun siparisi iptal ettirdim paranin hesaba düşmesini bekliyorum daha uygun olanı alicam Son düzenleme: 19 Mart 2025
DirtyBlue dedi: Yurt dışı olduğu için gelmez. Vergilerini öderseniz olur o da 10000 TL yi geçmezse iyidir. Genişletmek için tıkla... Knk dogru diyosun siparisi iptal ettirdim paranin hesaba düşmesini bekliyorum daha uygun olanı alicam