3 361370 Kilopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 5.656 Makaleler 1 Çözümler 31 14 Kasım 2021 #31 Bu konulardan bıktım yahu her gün 1-2 defa giriyorum şu siteye ne zaman girsem aşk, meşk bunu yazanlar troll'mü diye düşünüyorum artık.
Bu konulardan bıktım yahu her gün 1-2 defa giriyorum şu siteye ne zaman girsem aşk, meşk bunu yazanlar troll'mü diye düşünüyorum artık.
Mysmeh Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 822 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2021 #32 ahenkbeyy1163 dedi: Teşekkür ederim hocam, koca konuda tek işe yarayan cevap, size ait. Kız tersler, diye korkuyorum hocam. D. Sağ olun hocam düşünceleriniz için. Genişletmek için tıkla... Kötü seneryolar kurma, konuşma çok iyi geçecek vs. şeklinde düşün ve açılma, hisleri söyleme gibi bir hata yapma.
ahenkbeyy1163 dedi: Teşekkür ederim hocam, koca konuda tek işe yarayan cevap, size ait. Kız tersler, diye korkuyorum hocam. D. Sağ olun hocam düşünceleriniz için. Genişletmek için tıkla... Kötü seneryolar kurma, konuşma çok iyi geçecek vs. şeklinde düşün ve açılma, hisleri söyleme gibi bir hata yapma.