Tanımadığım Bir Kızı Sevmeye Başladım

xxxtentac!on

Megapat
Daha fazla  
Bu dönemden beri bizim sınıfa bir kız biriyle konuşmaya geliyor ve ben 3 gün önce o kıza karşı bir şey hissetmeye başladım. 3-4 kez göz göze geldik ve ben eve giderken kız da benimle aynı yolda gidiyordu ama o başka bir sokağa dönüyordu ve ben cesaret edip onu öğle arasında takip etmeye karar verdim ve sonra yanındaki arkadaşı ben karşı kaldırımda ve onlardan yaklaşık 20 metre uzaklıktaydım. Arkadaşı bana baktı, ben neyse yanlışlıkla bakmıştır deyip devam ettim ve yeniden bana baktı ve ben de kıllandım hemen başka sokağa döndüm ve bugün o kızın bizim sınıftaki konuştuğu kız bana Instagram'dan istek yolladı ve bugün yanıma oturdu. Ben bu olaylardan sonra heyecanlandım. Hiç tanımıyorum kızı sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün kızın ismini öğrendim ve instagramdan takip ettim. İsteğimi kabul etti fakat beni takip etmedi sizce beni tanımadığından mıdır ? Yoksa bilerek mi? Takip etmedi ?

Kendi sorunun cevabını kendin veriyorsun.
"Tanımıyorum" diyorsun, o zaman cevap "Tanıyacaksın"
Tabi tanımak istiyorsan eğer.
Peki nasıl ?

Merhaba diyerek başlasanız fena olmaz
Edit: Umarım çağın dertlerinden biri olan friend zone olayı başına gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…