Tanımadığım birine aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her ne kadar haklı olduğunuzu bilsem dahi kendimi alıkoyar mıyım? Hiç bilemiyorum. Bu şeye benziyor, öğretmen öğrenciye: notlarınızı yüksek tutun sözümüzü dinleyin ki düşük almayasınız der. Lakin öğrenci kağıdında o zayıfı görmeden dinlemez hocayı. O kağıttaki zayıfı görünce bi nebze de olsa aklı başına gelir. Yani hayatın çelmesine takılanlar hep takılmayanları uyarır. Ama o takılmayanlar kendileri de takılmadan akılları başlarına gelmez.

Kızı tanıyarak başla bence. Belki tanıdıkça sevmeyeceğin şeyler göreceksin ve kafanda bitireceksin zamanla. Platonik olarak yaşamak yerine bir adım at.

D
Kızı tanıyarak başla bence. Belki tanıdıkça sevmeyeceğin şeyler göreceksin ve kafanda bitireceksin zamanla. Platonik olarak yaşamak yerine bir adım at.
Daha önce hiç bir kızdan etkilenmemiştim. Ondan dolayı etkilendiğim biriyle nasıl konuşmaya başlamalıyım? Hele ki hiç tanımadığım,sadece otobüste ve indiğim durakta gördüğüm,yanında hep tanımadığım başka bir kız arkadaşı olan biri ile nasıl tanışabilirim inanın bi fikrim yok. Aslında konuyu da bu sebepten dolayı açmıştım.

Maalesef buradan yazılacak hiçbir yorum senin kendine olan özgüvenini arttırmaz ya da verilecek herhangi bir taktikte işe yaramaz. Gerçekten hoşlanıyorsan rahatsızlık vermeden bir şekilde indiği bir durakta inerek yanına gidip konuşmaktan başka yapabileceğin bir şey yok. Otobüs içinde yapamazsın o kadar insan arasında.

Anlıyorum. Gene de değerli vaktinizden bana da ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

O aşk değildir, güzele bakmak sevaptır gibi bir şey olmuş bu. Aşk, bambaşka bir şeydir, sevmek de değil. Anlatılamayacak bir şey. İstersen 1000 kişiyi sev, sadece birisine aşık olursun. Yaşadığın durumu da birkaç aya atlatırsın, geçici bir durum bu.

Benzeri lise son sınıfta benim başıma da geldi hala konuşabilmiş değilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…