Emir Baltaş Femtopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 375 Makaleler 1 Çözümler 3 12 Haziran 2023 #11 ÖylesineBiri01 dedi: Merhaba arkadaşlar, bugün biri bana az önce bedava 2 haftalık Nitro attı ama gercek mi sahte mi bilmiyorum. Ne yapabilirim?Eki Görüntüle 1817185 Genişletmek için tıkla... Doğrulama amaçlı para çekip geri gönderiyor bedava nitro. Bende nitro satin aldığım için istediğim kişiye gönderebiliyorum.
ÖylesineBiri01 dedi: Merhaba arkadaşlar, bugün biri bana az önce bedava 2 haftalık Nitro attı ama gercek mi sahte mi bilmiyorum. Ne yapabilirim?Eki Görüntüle 1817185 Genişletmek için tıkla... Doğrulama amaçlı para çekip geri gönderiyor bedava nitro. Bende nitro satin aldığım için istediğim kişiye gönderebiliyorum.
ÖylesineBiri01 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 576 Çözümler 4 12 Haziran 2023 #12 hocam papara kartım var papara kart ile alıcam ve kart abimin üzerine herhangi birşey olmaz dimi?
muhammedst_35 Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 950 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #13 ÖylesineBiri01 dedi: Hocam Papara kartım var Papara kart ile alacağım ve kart abimin üzerine herhangi bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz rahatlıkla kullanabilirsiniz.
ÖylesineBiri01 dedi: Hocam Papara kartım var Papara kart ile alacağım ve kart abimin üzerine herhangi bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz rahatlıkla kullanabilirsiniz.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.316 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 12 Haziran 2023 #14 ÖylesineBiri01 dedi: hocam papara kartım var papara kart ile alıcam ve kart abimin üzerine herhangi birşey olmaz dimi? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Para falan çekmiyor ben bu şekilde deneme üyeliği başlattığımda 0 $ şeklindeydi.
ÖylesineBiri01 dedi: hocam papara kartım var papara kart ile alıcam ve kart abimin üzerine herhangi birşey olmaz dimi? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Para falan çekmiyor ben bu şekilde deneme üyeliği başlattığımda 0 $ şeklindeydi.
wadore Kilopat Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 320 Makaleler 1 Çözümler 6 12 Haziran 2023 #15 Sıkıntı yok gerçek hocam Discord'un yeni bir olayı, kartınızı girin 20 TL kesip 2 dk sonra iade edecektir.
Sıkıntı yok gerçek hocam Discord'un yeni bir olayı, kartınızı girin 20 TL kesip 2 dk sonra iade edecektir.