Tanımadığım kişilerle Steam aile paylaşımı yaparsam hesap bilgilerine ulaşabilir mi?

hakan.klcarslan

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Aslında bir YouTube kanalım var ve 1000 abonede çekilişler yapmayı düşünüyorum. 1 aylık Steam aile paylaşımı yapmak istiyorum. Ama hesabım veya bilgilerim çalınır mı diye korkuyorum biraz.

Başka bir hesapta ana hesabınızdaki oyunların gözükmesi için aynı bilgisayara girmeniz gerekiyor diye biliyorum. Arkadaşıma hesabımı vermek yerine yan hesabıma aile paylaşımı açtım bir oyun oynaması için. Ben yan hesabım geçince her oyunumu görebiliriyordum ana hesabımdaki ama o hiçbir oyunu göremiyordu.

Aslında bir YouTube kanalım var ve 1000 abonede çekilişler yapmayı düşünüyorum. 1 aylık Steam aile paylaşımı yapmak istiyorum. Ama hesabım veya bilgilerim çalınır mı diye korkuyorum biraz.

İkinci bir hesap açıp ona aile hesabına alın kontrol edin kendiniz misal a hesabınız da olan oyunları b hesabınıza aile hesabı diye paylaştırdığınız zaman b hesabı sizin izin verdiğiniz oyunları oynayabiliyor ancak a hesabına erişemiyor. Ben bunu yeğenime hesap verirken yaptım hiç sıkıntı olmadı ancak kalkıp YouTube'da böyle bir çekiliş yapmayı düşünüyorsanız bile sonradan videoyu kaldırmanızı tavsiye ederim eğer şikayet alır Steam'e bildirilirse hesabınıza ban gelebilir...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı