Tanımadığım numaralar WhatsApp ile görüntülü arıyor

CaniDEV

Hectopat
Dünden beri +27, +62 ve +250 kodlu numaralar beni WhatsApp üzerinde görüntülü arıyor. Engelledim hepsini ama nedeni ne olabilir?

Numaralarımızı kayıt olduğumuz siteler satıyor ondan dolayı. Bu dolandırıcılarda arıyor.

Bunlar uluslararası dolandırıcılar, yapacak bir şey yok. Gazeteci İbrahim Haskoloğlu'nun dediğine göre verilerimiz satıldığı için sürekli aranıyoruz ve engelleyip geçmekten başka da yapacak bir şey yok gibi gözüküyor. Bu sorunu birden fazla kişi yaşıyor.

Dünden beri +27, +62 ve +250 kodlu numaralar beni WhatsApp üzerinde görüntülü arıyor. Engelledim hepsini ama nedeni ne olabilir?

Çoğu kişide olan bir şey. Pek fazla yapabileceğiniz bir şey yok sadece 'bilinmeyen kullanıcıları sessize al' ayarını açabilirsiniz.

Numaralarımızı kayıt olduğumuz siteler satıyor ondan dolayı. Bu dolandırıcılarda arıyor.

Numara ile sadece Discord ve WhatsApp'a kaydoldum.

Çoğu kişide olan bir şey. Pek fazla yapabileceğiniz bir şey yok sadece 'bilinmeyen kullanıcıları sessize al' ayarını açabilirsiniz.

Açtım zaten. Tekrar ararlarsa başka numaradan tekrar engellerim.

Benide aradılar.Normal oldu artık.Bu arada sakın ha açma benim gibi o hataya düşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…