T Terrlian Decipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 1.352 Çözümler 4 15 Ağustos 2023 #11 CaniDEV dedi: Ne oldu ki taciz mi ettiler? Genişletmek için tıkla... Ortalık manyak dolu be kral.Ve evet dediğin şey doğrudur.Yaşandı.
CaniDEV dedi: Ne oldu ki taciz mi ettiler? Genişletmek için tıkla... Ortalık manyak dolu be kral.Ve evet dediğin şey doğrudur.Yaşandı.
CaniDEV Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 478 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050, Ryzen 5 7535HS, 512GB SSD, 16GB RAM, Arch Linux Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #12 Terrlian dedi: Ortalık manyak dolu be kral. Ve evet dediğin şey doğrudur. Yaşandı. Genişletmek için tıkla... Anladım. Açıp da kameraya hareket çekesim yok değil açmam ama.
Terrlian dedi: Ortalık manyak dolu be kral. Ve evet dediğin şey doğrudur. Yaşandı. Genişletmek için tıkla... Anladım. Açıp da kameraya hareket çekesim yok değil açmam ama.
T Terrlian Decipat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 1.352 Çözümler 4 15 Ağustos 2023 #13 CaniDEV dedi: Anladım. Açıp da kameraya hareket çekesim yok değil açmam ama. Genişletmek için tıkla... Açma sakın ha yoksa psikolijinden olursun.
CaniDEV dedi: Anladım. Açıp da kameraya hareket çekesim yok değil açmam ama. Genişletmek için tıkla... Açma sakın ha yoksa psikolijinden olursun.