Tanımadığım WhatsApp grubuna eklendim

siyahkedi2

Hectopat

Bilinmeyen bir WhatsApp grubuna bu gece yarısı eklenmişim. Numaramı her yerde paylaşan veya her üyelik için numaramı veren birisi değilim. Büyük bir veri sızıntısı mı var acaba? Benim gibi son günlerde bilinmeyen bir WP grubuna alınan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gece farklı numaralar tarafından sürekli aranıyorum, engelliyorum gene de karşıma çıkıyor farklı numaralarla. Veri sızıntısı olduğunu düşünüyorum. +509'da Haiti'yi gösteriyor.

Aynısı bana olmuştu hep gruplara ekliyorlardı gizlilik ayarlarından gruba ekleyebilenlerden sadece kişilerimi seçtim oldu.

Şans eseri olabilir bence hocam. Bende bir keresinde numarayı yanlış kaydetmiştim. Arkadaş grubumuza aldım adamı. Biz fark edene kadar çıkmadı sessizce okuyordu mesajları.sonra kovduk herifi.

Şans eseri olabilir bence hocam. Bende bir keresinde numarayı yanlış kaydetmiştim. Arkadaş grubumuza aldım adamı. Biz fark edene kadar çıkmadı sessizce okuyordu mesajları.sonra kovduk herifi.

Grubun üstlerinde şöyle bir msj gördüm ama pek inanasım gelmedi hocam.

Bana da olmuştu birkaç kere. Hatta tanımadığımı söyledim fakat dün akşam beraber takıldık ya falan ayakları yaptılar Boş trollden başka bir şey oldugunu sanmıyorum rastgele ekliyorlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…