Tanımadığım yabancı link atıyor

Nathann Drake

Decapat
Daha fazla  
Bugün WhatsApp'a girdiğimde böyle bir şey gördüm. Dikkat ettiğim hep Arap şahıslar mesaj, sesli mesaj veya link atıyor. Görüntülü arayan mı dersin, nasılsın teyze diye ses atan mı dersin selamünaleyküm abi diye ses atan mı dersin ne ararsanız var. Ayrıca numaramla tiktoka girdiğimde şok olmuştum Arapça bir nick yüzünde gül olan bir kadın ve +50 bildirim. Full abazalar takip etmiş hesabın sahibi kadın mı erkek mi belli değil. Son olarak böyle bir şey gördüm 1. herifin attığı link çalışmıyor HTTPS bile değil Com'un m si bile yok nereden tutulsa elde kalan bir link. Numaramı değiştirsem para talep ederler mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (56).jpg
    Ekran Görüntüsü (56).jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 208
Tiktok hayatımda hiç kullanmadım fakat şifremi unuttum kısmından numaranız ile açılmış hesaba çökebilirsiniz. Benim e posta adresimle Facebook Instagram Tiktok hesapları açmışlardı. İnternette artık verilerimiz peynir ekmek gibi gidiyor. Ben de şifremi unuttum diyerek açılmış bütün hesaplardan verileri indirmiştim.

Biri numaramı tuvalet duvarlarına falan yazdı herhalde aklıma başka bir sebep gelmiyor hiçbir zaman ne SMS ne WhatsApp üzerinden tanımadığım kişilerin attığı linklere tıklamadım veya telefon üzerinden korsan bir şeyde izlemedim.

TikTok hayatımda hiç kullanmadım fakat şifremi unuttum kısmından numaranız ile açılmış hesaba çökebilirsiniz. Benim e-posta adresimle Facebook Instagram TikTok hesapları açmışlardı. İnternette artık verilerimiz peynir ekmek gibi gidiyor. Ben de şifremi unuttum diyerek açılmış bütün hesaplardan verileri indirmiştim.

Girebildim zaten hocam kapattım hesabı.

Bugün WhatsApp'a girdiğimde böyle bir şey gördüm. Dikkat ettiğim hep Arap şahıslar mesaj, sesli mesaj veya link atıyor. Görüntülü arayan mı dersin, nasılsın teyze diye ses atan mı dersin selamünaleyküm abi diye ses atan mı dersin ne ararsanız var. Ayrıca numaramla tiktoka girdiğimde şok olmuştum Arapça bir nick yüzünde gül olan bir kadın ve +50 bildirim. Full abazalar takip etmiş hesabın sahibi kadın mı erkek mi belli değil. Son olarak böyle bir şey gördüm 1. herifin attığı link çalışmıyor HTTPS bile değil Com'un m si bile yok nereden tutulsa elde kalan bir link. Numaramı değiştirsem para talep ederler mi?
Numaralarda sıkıntı olabiliyor ben şuan sözüm ona Serhat Polatlıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı