Uğraşmaya değmez, numaranı değiştir gitsin.Girebildim zaten hocam kapattım hesabı.
Uğraşmaya değmez, numaranı değiştir gitsin.Girebildim zaten hocam kapattım hesabı.
Hocam bende tel numaramla ile şifremi unuttum yapıp biraz önce attığım adamın hesabına ulaştım.Kötü niyetli olsam gitmişti hesap.Kapattım hesabı bir daha açmadım.Tiktok hayatımda hiç kullanmadım fakat şifremi unuttum kısmından numaranız ile açılmış hesaba çökebilirsiniz. Benim e posta adresimle Facebook Instagram Tiktok hesapları açmışlardı. İnternette artık verilerimiz peynir ekmek gibi gidiyor. Ben de şifremi unuttum diyerek açılmış bütün hesaplardan verileri indirmiştim.
Telefon numaranızı daha önce spam ve doğrulama işleri için kullanmışlar. Hiç uğraşmaya gelmez, direkt değiştirin.
İşte, TikTok'a kayıt olmuşlar demediniz mi? Şu an TikTok'a kayıt olmak isteseniz numarayı hesaptan kaldırıp falan denemeniz gerekecek, ki bu durumda olan yüzlerce platform olabilir. Ayrıca gönderilen mesajlar da cabası.O nasıl oluyor hocam? 1 numara maksimum 1 hesap için olmuyor mu?
İşte, TikTok'a kayıt olmuşlar demediniz mi? Şu an TikTok'a kaydolmak isteseniz numarayı hesaptan kaldırıp falan denemeniz gerekecek, ki bu durumda olan yüzlerce platform olabilir. Ayrıca gönderilen mesajlar da cabası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.