Tanımadığım yabancı link atıyor

Tiktok hayatımda hiç kullanmadım fakat şifremi unuttum kısmından numaranız ile açılmış hesaba çökebilirsiniz. Benim e posta adresimle Facebook Instagram Tiktok hesapları açmışlardı. İnternette artık verilerimiz peynir ekmek gibi gidiyor. Ben de şifremi unuttum diyerek açılmış bütün hesaplardan verileri indirmiştim.
Hocam bende tel numaramla ile şifremi unuttum yapıp biraz önce attığım adamın hesabına ulaştım.Kötü niyetli olsam gitmişti hesap.Kapattım hesabı bir daha açmadım.

O nasıl oluyor hocam? 1 numara maksimum 1 hesap için olmuyor mu?
İşte, TikTok'a kayıt olmuşlar demediniz mi? Şu an TikTok'a kayıt olmak isteseniz numarayı hesaptan kaldırıp falan denemeniz gerekecek, ki bu durumda olan yüzlerce platform olabilir. Ayrıca gönderilen mesajlar da cabası.

İşte, TikTok'a kayıt olmuşlar demediniz mi? Şu an TikTok'a kaydolmak isteseniz numarayı hesaptan kaldırıp falan denemeniz gerekecek, ki bu durumda olan yüzlerce platform olabilir. Ayrıca gönderilen mesajlar da cabası.

Yok hocam ben hesabı sileli 1 ay geçti tamamen silindi. Haklısınız 53 TL imiş zaten değiştirmek yakın zamanda değiştireceğim numarayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı