Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.
Aygıtların donanım kimliği ile aradığınız sürücüyü çok daha kısa sürede bulabilirsiniz. Dünya üzerindeki neredeyse her bilgisayar parçasının bir Vendor (Üretici) ve bir de Device (Aygıt) ID'si yani kimliği vardır. VEN yani Vendor üreticinin kodudur.
Knk bu tanımlanamayan ağ yazısı gidip geliyor. Daha yeni vardı ip config yazdım ve orda ip ler çıktı . Ama tanımlanamayan ağ yazısı gidip geliyor o kafamı karıştırdı.
İnşallah değildir ya şimdi uğraşıyorum driver yükleyecem olmazsa ip adresimi elimle yazıcam. Bilgisayarı 9 aydır açmıyorum belki eski sürümde filan kalmıştır.